Wenger'e 'yıldız transfer' isyanı!

Arsenal'in, transfer dönemini sessiz geçirmesi taraftarı üzdü. Kulübün en büyük taraftar gruplarından biri, transfer politikasının kapsamlı şekilde yeniden gözden geçirilmesi çağrısını yaptı.

NTV Spor 02.09.2015 - 15:56
Wenger'e 'yıldız transfer' isyanı!

Arsenal'in uzun süredir yıldız bir forvete ve savunmaya dönük görev yapacak bir orta saha oyuncusuna ihtiyacı olduğu konuşuluyor. Arsenal taraftarı, bu transfer döneminde beklentilerine karşılık bulacağını umuyordu. Ancak menajer Wenger, kaleci Petr Cech'ten başka büyük bir transfer yapmadı. Öyle ki Arsenal, kasasında 200 milyon Sterlin nakit para olmasına karşın, Avrupa'nın 5 büyük ligi içinde, A takımında forma giyebilecek bir futbolcu transfer etmeyen tek kulüp.

Kulübün transfer dönemini son derece sessiz geçirmesi, taraftarın da tepkisiyle karşılandı. En büyük taraftar gruplarından biri, transfer politikasının kapsamlı şekilde yeniden gözden geçirilmesi çağrısını yaptı. Taraftar grubunun açıklamasında; "Kimse menajer Wenger'den, sadece transfer yapmış olmak için oyuncu almasını istemiyor. Takımımızın iyi bir iskeleti var. Bir - iki takviye ile 11 yıllık şampiyonluk özleminin dinebileceğini düşünüyorduk. Kulübün artık elindeki parayla yıldız oyunculara yatırım yapmasını istiyoruz" denildi.

Sayfa Yükleniyor...