"Onlarla birlikte oynamak isterim"

Roma'da iyi bir sezon öncesi kamp dönemi geçirdiğini söyleyen Salih, Fenerbahçe'nin kurduğu yeni kadroda yer almak istediğini de ifade etti.

NTV Spor 02.09.2015 - 18:03
"Onlarla birlikte oynamak isterim"

Bonservisi Fenerbahçe'de bulunan ancak Roma'da kiralık olarak 2. sezonunu geçiren Salih Uçan, NTV Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

Yeni toplanmalarına rağmen iyi çalıştıklarını ifade eden Salih Uçan, "Daha yeni toplandık, iyi toplandık. Antrenmanlar iyi geçiyor. Hollanda tabii ki zor bir ekip. Zor bir maç olacak. Seyircimizin de desteği olacak. Avrupa Şampiyonası'na gideceğimize inanıyorum" dedi.

Roma'da çok iyi bir kamp dönemi geçirdiğini belirten Salih, İyi bir takımın içerisindeyim. Roma her zaman güçlü bir ekip oldu. Yine önemli oyuncular geldi. Ben o önemli oyuncuların arasındayım. Kampı iyi geçirdiğimi düşünüyorum. Kamptaki bütün maçlarda oynadım. Lig yeni başladı henüz 2 haftayı geride bıraktım. Şimdi 2 milli takımı iyi geçirip, döndüğümüzde Roma'da kaldığım yerden devam etmek istiyorum" diye konuştu.

Yaptığı önemli transferlerle kadroda ciddi bir revizyon yapan Fenerbahçe ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Salih Uçan, "Fenerbahçe'nin yeni kurduğu kadroda olmak, tabii ki isterdim. Roma da çok iyi bir ekip. Çok iyi oyuncularla birlikteyim. Ama Fenerbahçe'de bu sene çok iyi oyunculardan oluşan bir kadro kurdu. Tabii ki onlarla birlikte de oynamak isterdim. Bu sene Fenebahçe'mizde de iyi bir yapılanma var. Maçlarını da Roma'dan izliyorum ve takip ediyorum. İnşallah onlar için en iyisi olacak" şeklinde konuştu.

OKAY: DAHA FAZLA FORMA GİYİYORUZ
Trabzonspor'un genç oyuncusu Okay Yokuşlu da Ümit Milli Takım'ın Hollanda maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Geçen seneye göre kadrodaki oyuncuların daha fazla forma giydiğini belirten Okay, "Hollanda maçı grubun en zor maçı. İyi hazırlandık. Yıllardır beraber oynayan bir takımız. Kadrodaki oyuncular olarak, kendi takımlarımızda geçen seneye oranla bu sene çok daha fazla forma giyiyoruz. Bu bizim için çok büyük bir avantaj. Umarım her şey istediğimiz gibi olur" ifadelerini kullandı.

 

Sayfa Yükleniyor...