Bölükbaşı bombaladı!

Kendisine yöneltilen eleştirileri yanıtlayan Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, "Bursaspor'un milli takıma giden oyuncusu yoktu benden önce. 'Şenol Güneş' diyecekler. Şenol Hoca'ya ben müdahale ettim de oldu" dedi. Bölükbaşı, Volkan Şen için ise "Volkan, 'Ben gideceğim antrenmana çıkmıyorum' dedi. Dövsem ne olur. 'Futbolcu döven başkan' derler" dedi.

NTV Spor 02.09.2015 - 22:38
Bölükbaşı bombaladı!
Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı açtı ağzını yumdu gözünü... Kendisine yapılan eleştirilere sert çıkan Bölükbaşı, takımdan ayrılan futbolcular ve Şenol Güneş için çarpıcı açıklamalar yaptı.


Sezona beklentilerin altında bir başlangıç yapan Bursaspor'un Divan Kurulu Toplantısı, yapıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin bu ay sonunda Eskişehirspor karşılaşması ile hizmete girecek olan Timsah Arena Stadı hakkında bilgi verdiği Divan Kurulu Toplantısı'nda söz alan Kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı, kendisine yöneltilen ağır eleştirileri yanıtladı. Bursaspor'da 8 yıl futbol oynadığını, uzun süre yöneticilik yaptığını belirten Bölükbaşı, kulübü yönetecek yeterli bilgi, beceri ve tecrübeye sahip olduğunu söyledi.

"DÖVSEN FUTBOLCU DÖVEN BAŞKAN DERLER"
Konuşmasında, Sedat Berisha'yı kendisinin aldığını açıklayan Bursaspor Kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı, şunları söyledi;

"Bakambu'yu 1 milyon 800'e aldım. Hocada istemiyordu. 7.5'e sattım. Parayı ben cebime mi alayım. Bende yanılabilirim. Alırken istişare ettiğimiz arkadaşlar var. Bütün onayı ben veriyorum. Bütün sorumluluk bende. Ben transfer yaparken tek başıma yapmıyorum. Futbolcu hiçbir zaman satmak istemedim. Bunun için söz vermiştim. Şenol hocaya müdahale etmesem yılın sonunu getiremezdi. Fenerbahçe'nin yaptığı transferleri şuan yapamayız. Onlar nasıl yapıyor bilemiyorum. Biz her seferinde borcu indiriyoruz. Yaptığımız transferler yabana atılamaz. Futbolcuların hepsi Avrupa'nın büyük takımlarında oynamış. Yabancı oyuncuların hepsi kaçtı. Daha önceden anlaşmaları yapmışlar. Ozan Tufan'ı satmak istemedim. Beşiktaş ile otelde toplantı yaptık. Fenerbahçe'den aldığı paraya yakın iyileştirmeyi verdim. Kabul etmediler. FIFA kurallarına göre, yaşından dolayı o sezon iyileştirme almadığı takdirde serbest kalıyor. O pazarlıkları yapabilmek için neler çektiğimizi biz biliyoruz. Volkan, 'ben gideceğim antrenmana çıkmıyorum' dedi. Dövsem ne olur. 'Futbolcu döven başkan' derler. Bakambu, Trabzon maçından önce 'hayallerim var falan' dedi. Devre arasında transfer yapmak için imanım gevredi. Şenol Güneş arkadaşımız, Mustafa Yumlu, Soner Aydoğdu ve Zeki Yavru'yu istemedi. Her zaman hocayı dinlemeyeceksin ama o zamanda oynatmayacak. 1 ay sonra gideceğimiz söyleniyor. Bir yere gitmeyeceğim. Ben seçimle geldim, seçimle giderim. 3 yıl daha buradayım. Bu Bursaspor'u düzelteceğim. Benim kimse çalışmadığımı söyleyemez. Bursaspor'un kimsenin parasına ihtiyacı yok."

"FERNANDAO VE ŞENER'E HAKKIMI HELAL ETMİYORUM"
Geçen sene bütün futbolcuların kendilerine oynadığını dile getiren Bölükbaşı, "Bizim paramız yokken, kazanma alışkanlıkları olsun diye prim dağıttım. Milli takıma seçildikten sonra hepsi bozuldu. Hepsinin kafaları karıştı. Fernandao ve Şener'e hakkımı helal etmiyorum. En azından bir teşekkür etmeleri gerekiyordu. Onları hain ilan etmeyelim ama gelecek nesiller böyle olmasın. En azından bir teşekkür etmeleri gerekiyordu. Çöküş değil aslında. Kafalarının başka yerde olması. Adam anlaşma yapmış. Adam bitmiş, bitirmiş" diye konuştu.

"ŞENOL HOCA DAHA ÖNCEDEN BAŞKA KULÜPLERLE GÖRÜŞTÜ"
Milli takıma gittikten sonra futbolcuların kafalarının karıştığını tekrarlayan Bölükbaşı, "69 tane gol attık, son maçta 1 tane atamadık. Bu da ondan dolayı. Şenol hoca bavulunu hazırlamıştı. Kupadan önce kendisi, 'Başkan teklif ediyor ama kupadan sonra görüşelim' dedi. Onun nedenini kendisine sormak lazım. Ama kaçtı. Ben daha önceden görüştüğüne inanıyorum. Diğer futbolcularda görüştü. Her şey aslında söylenmez" dedi.

Sayfa Yükleniyor...