"Yerlerini dolduracağız"

Hamza Hamzaoğlu, transfer sezonunun son gününde İtalyan ekibi Inter'e transfer olan Felipe Melo ve Alex Telles'in yerlerini dolduracaklarını söyledi.

NTV Spor 03.09.2015 - 17:32
"Yerlerini dolduracağız"

Galatasaray Teknik Dİrektörü Hamza Hamzaoğlu, Inter'e transfer olan Melo ve Telles hakkında açıklamalarda bulundu.

Sezon başında planlarını Melo'nun gitmesi üzerine kurduklarını aktaran sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü, "Melo gidecek diye kadromuzu farklı bir şekilde oluşturmuştuk. Fakat kalmaya karar verdiğinde kadroya aldık. Son gün Inter'den teklif gelince gitmek istediğini söyledi. Gitmek isteyen oyuncuyu asla kadroda tutmam. Telles de kendisi gitmek istedi. Melo'nun yerini doldurabileceğimizi düşünüyoruz. Kulübümüz açısından karlı bir transfer oldu. Alex'in gitmesine de yerini Carole, Hakan ve Olcan ile kapatabileceğimize inandığımız için izin verdik" dedi.
 
Geçen sezon elde ettikleri başarıların ve futbolcuların emeklerinin çok çabuk unutulduğunu savunan Hamzaoğlu, "Sezon bitti ve ardından transfer konuşulmaya başlandı. Yeni hayaller peşinde koşulmaya başlandı ama ayaklarımız yere sağlam basmalı. İstemediğimiz hiçbir oyuncu alınmadı ya da razı olmadığımız hiçbir oyuncu gitmedi. Bu konuda başkanımız Dursun Özbek'e ve yönetim kuruluna teşekkür etmek istiyorum. Takımımızla ilgili planladığımız her şeyde bize yardımcı oldular" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...