"Terim'in dokunulmazlığı var ama..."

Milli Takımımızın Letonya ile 1-1 berabere kaldığı maçı NTV Spor'da değerlendiren Önder Özen, bu karşılaşma sonrası Fatih Terim'in niye eleştirilmeyeceğini açıkladı.

NTV Spor 04.09.2015 - 00:38
"Terim'in dokunulmazlığı var ama..."

Fatih Terim'in Türkiye'de dokunulmazlığı olan teknik adamların başında geldiğini belirten Önder Özen, "Doğal olarak da insanların aklına 'Milli Takım'ın başında başka bir hoca olsaydı bu program bu tempoda gider miydi" sorusu gelebilir" dedi. Göntekin Onay da "Teknik Direktörü paramparça ederler miydi" der izleyici diyerek Özen'e destek verdi.

Ardından Terim özelinde maçı değerlendiren Özen, "Gidelim Konya'ya, dönelim 77. dakikaya, 1-0 öndeyiz, Letonya santra yapıyor. Terim'in kerara gelip isteyeceği tek şey pastır" dedi. O an itibariyle oyuncu değişikliği hakkımızın da kalmadığını hatırlatan Özen "Arda'yı da sayarsak orta saha özellikli 5 tane adam var sahada. O 5 tane adam oynar artık bir şekilde. Kullanır sahanın boşluklarını. Bu maç artık teknik adam üzerinden gitmez, futbocu üzerinden gider" diye ktonuştu.

Güntekin Onay'ın "7 maçlık serüven gider belki teknik adam üzerinden" sözlerine de destek veren Özen "Gider. İlk İzlanda maçı gider. Ama bu maç antrenör üzerinden gitmez. 77. dakikada ligdeki 18 teknik adam da gelsin, hipsi referandum yapma oy birliğiyle pas yapmak çıkardı yine" dedi.
 

Sayfa Yükleniyor...