Bölükbaşı-Güneş gerilimi!

Beşiktaş ile Bursaspor arasındaki demeç krizi sürüyor. Yeşil beyazlı kulübün başkanı Recep Bölükbaşı'nın Şenol Güneş ile ilgili yaptığı son açıklamalara Güneş'in yardımcısı Mehmet Kulaksızoğlu yanıt verdi.

NTV Spor 04.09.2015 - 15:26
Bölükbaşı-Güneş gerilimi!

Beşiktaş'ta, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'na cevap Şenol Güneş'in yardımcısı Mehmet Kulaksızoğlu'ndan geldi.

Bölükbaşı son yaptığı açıklamada "Şenol hoca Bursaspor'dan kaçtı. Ben sezon bitmeden farklı kulüplerle görüştüğüne inanıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Konya'da oynanan Türkiye-Letonya maçı öncesi basın mensupları ile sohbet eden Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Mehmet Kulaksızoğlu, sezon bitmeden hiç bir kulüple görüşmediklerini söyledi.

“3 AY ÖNCE SAĞLAM İLE ANLAŞTI”
Kulaksızoğlu Bursaspor yönetiminin ligin tamamlanmasına üç ay kala Ertuğrul Sağlam ile anlaştığını vurgularken, "Biz görevdeyken Recep Bölükbaşı Ertuğrul hoca ile temasa geçmişti. Hatta ligin bitimine 3 ay kala bizim haberimiz olmadan Bursaspor için Brezilya'ya gidip oyuncu izleyenler vardı. Bölükbaşı doğruları söylemiyor. Kendini korumak için olayları saptırıyor. Süper Kupa maçından sonra Bursa'ya döndüğümüzde bize tahsis edilen araçlar bile geri alınmıştı. Tesislerden ayrılırken araba kiralamak zorunda kaldık" ifadelerini kullandı.

“SEZON BİTSİN HEPİSİNİ SATACAĞIM DEDİ”
Kulaksızoğlu, Bursaspor Başkanı Bölükbaşı'nın takımdan ayrılan Şener, Ozan ve Volkan'a tepki göstermesini anlamadığını da dile getirirken, "Sezon devam ederken adı geçen futbolcuları satmayı düşünüyordu. Bize bu durumdan sıkça bahsederdi. 'Sezon bitsin, bunların hepsini satacağım' dediği oyunculara şimdi tepki göstermesini anlamıyorum" dedi.

Sayfa Yükleniyor...