"Şampiyonluğun en güçlü adayıyız"

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve oyuncular Ortaköy'de taraftarla buluştu. Renkli görüntülere sahne olan organizasyon sırasında Fenerbahçeli oyuncular takımın son durumuyla ilgili NTV Spor'a özel açıklamalar yaptı.

NTV Spor 04.09.2015 - 22:05
"Şampiyonluğun en güçlü adayıyız"

Fenerbahçe'nin İstanbul çıkarması sürüyor...

Başkan Aziz Yıldırım yanında futbolcular ve yöneticilerle 1 milyon üye projesini ve sponspor internet tarayıcısının takıma olan katkılarını anlatmak için önceki gün Bağdat Caddesi'nde bir yürüyüş yapmıştı.

Başkan yıldırım bu kez yanına kaptan Volkan Demirel ile birlikte Michael Kadlec, Abdoulaye Ba, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım ve Uygar Mert Zeybek'i alarak Avrupa yakasına geçti ve Ortaköy'de taraftarla biraraya geldi.

Yıldırım ve futbolcular tek tek dükkanlara girip müşterilerle konuşurken  yoğun taraftar ilgisi ile dar Ortaköy sokaklarında adeta izdaham yaşandı.

HASAN ALİ'DEN TARAFTARA DESTEK ÇAĞRISI
Organizasyonu NTV Spor'a değerlendiren Hasan Ali Kaldırım takımın durumu hakkında da konuştu.

Hasan Ali, "Fenerbahçe'de önemli oyuncular vardı. Bu sene de önemli oyuncular geldi. Her sene bir dünya yıldızının gelmesi kolay değil. Yönetimin her sene yıldız transfer yapabilmesi için taraftarın desteği lazım” dedi.

KADLEC: ŞAMPİYONLUĞUN EN GÜÇLÜ ADAYIYIZ
Ortaköy'de taraftarla buluşan yabancı oyunculardan Michael Kadlec Fenerbahçe'yi şampiyonluğun en güçlü adayı olarak gösterdi.

Kadlec, "Bu sezon çok iyi bir kadro kurduk, antrenmanlarda herkes çok çalışıyor, şampiyonluğun en güçlü adayıyız, Türkiye Kupası da hedeflerimiz arasında. Avrupa'da da elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. Yoğun bir sezon geçireceğiz, kadroda mutlaka rotasyon olacaktır. Herkes eline geçen şansı en iyi şekilde kullanmak isteyecektir” diye konuştu.

BA'DAN İSTANBUL'A ÖVGÜ
İstanbul'dan övgüyle bahseden Abdoulaye Ba ise takıma çabuk uyum sağladığını ve Fenerbahçe'de forma giydiği için çok mutlu olduğunu sözlerine ekledi.

 

Sayfa Yükleniyor...