Babam olsa bile dönmem"

Manchester City'nin Fransız Yıldızı Samir Nasri, bir daha milli takıma dönmeyeceğini açıkladı. Nasri, 2014 Dünya Kupası'na çağrılmamasıyla ilgili olarak duyduğu üzüntüyü dile getirirken, "Milli takımı babam bile çalıştırsa oynamam" ifadelerini kullandı.

NTV Spor 06.10.2015 - 09:59
Babam olsa bile dönmem"

Fransa'da bir televizyon programına katılan Samir Nasri, bir daha milli takıma dönmeyeceğini yineledi. Marsilya ve Arsenal'in eski oyuncusu, kariyerinin sonlarında Amerika'da forma giymek istediğini vurularken, millli takımlar için dönüş sinyali vermedi. Fransa formasını en son 2013'te oynayan, Manchester City'nin 2013-14 şampiyonluğunda kilit rol oynamasına karşın, 2014 Dünya Kupası kadrosuna çağrılmayan Nasri, "Milli takımı babam bile çalıştırsa oynamayacağım. 2014 Dünya Kupası'na seçilememek beni yaraladı" dedi.

2010 Dünya Kupası finalleri kadrosundan çıkarılan, 2012 Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde İspanya'ya yenildikleri çeyrek final maçı sonrası gazetecilere sözlü hakarette bulunduğu için Fransa Futbol Federasyonu tarafından cezalandırılan Nasri, "2012'de milli takımı bırakacaktım; ancak babam Dünya Kupası'nda oynanan gerektiği gerekçesiyle beni ikna etmişti. İyi olmaya çalışıyorum ve 2014 Dünya Kupası öncesi kulübümle harika bir sezon geçirmiştim. Çok iyi istatistiklerim vardı. Kimseye saygısızlık yapmak istemiyorum; ancak milli takım kadrosunu gördüğümde hayal kırıklığı yaşadım" diye konuştu.

Kendisinin de hataları olabileceğini kaydeden Manchester City'li yıldız, "Benim de hatalarım olmuştur; ancak büyük bir teknik direktörseniz egoları yönetmelisiniz" diyerek Fransa Milli Takım Teknik Direktörü Didier Deschamps'a göndermede bulundu.

Sayfa Yükleniyor...