"Oyuncularımı beğendim"

PTT 1. Lig ekibi Adanaspor'un teknik direktörü Eyüp Arın, Kayseri Erciyesspor maçında oyun ve skor anlamında memnun kaldığını söyledi.

NTV Spor 06.10.2015 - 15:12
"Oyuncularımı beğendim"

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, 6 haftadır maç kazanamayan Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda karşılaştıklarını anımsattı.
     
Kayseri ekibinin maç kazanamamasının kendileri için hem avantaj hem de dezavantaj olduğunu ifade eden Eyüp Arın, "Kayseri Erciyesspor bireysel anlamda yetenekli oyunculardan kurulu bir takım. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Müthiş bir mücadele örneği gösterdiler" diye konuştu.
     
Arın, Kayseri Erciyesspor maçının istedikleri gibi geçtiğini vurgulayarak, "Hem skor hem de iyi futbol adına Kayseri Erciyesspor maçında oyuncularımı beğendim. Maça Kayseri ekibi iyi başlamıştı ama biz daha sonra dengeyi kurduk. Oyun ve skor üstünlüğünü yakaladık. Karşılaşma istediğimiz şekilde geçti, gollerimizle de 3-0 kazandık. Kayseri takımına bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Kendi oyuncularımıza, taraftarlarımıza, camiamıza da teşekkür ediyorum" dedi. 
     
Maçlara hafta hafta bakmaya çalıştıklarını belirten Arın, milli maç nedeniyle lige verilen aranın ardından sahalarında Altınordu ile karşılaşacaklarını belirtti.

ALTYAPI OYUNCULARI İÇİN TESİS SIKINTISI     
Bazı oyuncularının milli takım kadrolarında yer aldığını dile getiren Arın, futbolcuların çok zor durumda buralara geldiğini, bunun büyük bir başarı olduğunu aktardı.
      
Kendilerine altyapı konusunda bazı sözler verildiğini ve bunların gerçekleşmediğini anlatan Eyüp Arın, genç oyuncuların gelişmesi, milli takımlarda yer alması için daha iyi altyapı tesislerine ihtiyaçları olduğunu ifade etti.

Arın, tüm olumsuzluklara rağmen altyapıdan yetişen futbolcularının başarılı olduğunu, milli takımlarda yer aldığını da sözlerine ekledi.

Sayfa Yükleniyor...