Kritik fikstür öncesi izin!

Fenerbahçe'de Vitor Pereira kritik üç maçlık fikstür öncesinde oyuncularına 2 gün izin verdi. Sakatlıkları bulunan Lazar Markovic ve Raul Meireles'in ise tedavileri sürüyor.

NTV Spor 10.10.2015 - 12:56
Kritik fikstür öncesi izin!

Spor Toto Süper Lig'in 8.haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak Fenerbahçe hazırlıklarına ara verdi.

Sezonun ilk 7 haftasında oluşan yoğun sakatlık raporu nedeniyle canı yanan Vitor Pereira milli maçlar için verilen arada elindeki oyunculara dinlenme imkanı sağladı. Portekizli teknik adam oyuncularına iki gün izin verirken, üçüncü gün yapılacak antrenmanı da akşama çekti.

Bu süreçte milli takımlara giden oyuncularının sağlık durumlarıyla ilgili de bilgi alan Pereira kendilerini bekleyen kritik maçlar öncesinde beklemeye geçti. Ligde deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak Fenerbahçe'yi bu maçın ardından Avrupa Ligi'nde Ajax ve yine ligde Galatasaray derbisi bekliyor. Bu 3 maçı kayıpsız geçmeleri halinde çok önemli bir ivme kazanacaklarını düşünen Portekizli çalıştırıcı kurmaylarıyla birlikte Ajax ve Galatasaray maçlarını da takip ediyor.

Bu arada sakatlıkları bulunan oyunculardan Lazar Markoviç ve Raul Meireles'in tedavileri sürerken, özellikle Meireles'in ciddi bir probleminin olmadığı belirtildi.

Sayfa Yükleniyor...