Koz Gümüş!

Galatasaray'da sakatlıkları süren Burak ve Podolski'nın 8. haftadaki Gençlerbirliği maçında oynayıp oynamayacakları belirsiz. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ise Sinan Gümüş'e güveniyor.

NTV Spor 13.10.2015 - 12:15
Koz Gümüş!

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Milli maç arasından sonra başlayacak olan yoğun maç temposunda Sinan Gümüş'e güveniyor. Sezon başından beri gösterdiği performansla ilk 11'i zorlayan genç futbolcu ile yakından ilgilenen Hamzaoğlu, Sinan'ın temposundan oldukça memmun.

Özellikle Lukas Podolski ve Burak Yılmaz'ın sakatlıkları hücumda Sinan Gümüş'ü önemli bir alternatif haline getiriyor. Genç futbolcu, hırslı görüntüsü ile dikkat çekerken, Hamza Hamzaoğlu Gençlerbirliği maçı öncesi Podolski'nin son durumuna göre Sinan Gümüş için karar verecek. Galatasaray Teknik Direktörü, Podolski'yi riske etmemesi halinde maça Sinan Gümüş ile başlayabilir.

Galatasaray scout ekibinin yaptığı çalışmalar sonucu geçen yıl Stuttgart'ın B takımından transfer edilen genç futbolcu, bu sezon 4 lig maçında oynadı ancak gol atamadı. Sinan, Şampiyonlar Ligi'nde ise 2 maçta da şans buldu. 21 yaşındaki Sinan geçen sezon Galatasaray U21 takımında 20 maçta attığı 26 golle dikkatleri üzerine çekmişti.

Sayfa Yükleniyor...