"Bu karara saygı duyuyorum"

Galatasaray ile yolları ayrılan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, "Yönetim kurulu yolları ayırma kararını bana iletti. Ben de bu karara saygı duyuyorum" dedi.

NTV Spor 18.11.2015 - 20:46
"Bu karara saygı duyuyorum"

Galatasaray ile yolları ayrılan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu açıklamalarda bulundu.

Hamzaoğlu, yaptığı açıklamada, sarı-kırmızılı kulübün yönetim kuruluyla bir araya geldiklerini belirterek, "Benimle devam etmeme yönündeki kararlarını bildirdiler. Ben de bu kararlarına saygı duyuyorum. Kendilerine teşekkür ettim. Bundan sonrası için hayırlısı olsun" diye konuştu.

Görevden ayrılmasının beklenmedik bir gelişme olduğunun ifade edilmesi üzerine Hamzaoğlu, "Bu konuda çok fazla konuşmak istemiyorum. Bugüne kadar bize güvenenlere, destek verenlere teşekkür ediyorum. Yönetim kurulumuzun bu yönde aldığı bir karar var. Biz de saygıyla karşılıyoruz" ifadelerini kullandı.

"YARIN HERKES İÇİN YENİ BİR GÜN"
Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray'ın resmi internet sitesinde yayınlanan açıklamasında sarı kırmızılı camiaya teşekkür etti.

Hamzaoğlu yaptığı açıklamada, "Galatasaray camiasına bana gösterdikleri güven ve ilk günden beri verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Futbolculuk kariyerimden sonra teknik direktör olarak da bu camiaya hizmet etmenin, birlikte önemli başarılar kazanmanın onurunu yaşadım. Yarın herkes için yeni bir gün. Yarınların Galatasaray için yeni başarılarla dolu olmasını diliyorum" dedi.

Sayfa Yükleniyor...