"Kulübüm sözleşme imzalamak isterse..."

Kasımpaşalı Oscar Scarione, Galatasaray maçı öncesi NTV Spor'un sorularını yanıtladı. Kayserispor beraberliğini Galatasaray'ı yenerek telafi etmek istediklerini belirten Arjantinli oyuncu, Kasımpaşa’yla sezon sonu bitecek sözleşmesini de uzatmak istediğini ifade etti.

NTV Spor 24.11.2015 - 12:59
"Kulübüm sözleşme imzalamak isterse..."

Kasımpaşa'da üçüncü sezonunu geçiren Oscar Scarione, geleceği ve haftasonu oynayacakları Galatasaray maçı hakkında NTV Spor'a açıklamalarda bulundu.

Kötü geçirdikleri sezonun ardından bu yıl Rıza  Çalımbay ile disiplinli bir takıma dönüştüklerini belirten Arjantinli oyuncu pazar günü karşılacakları Galatasaray maçı hakkında konuştu. Scarione, “Galatasaray teknik direktör değişliğine gitti. Sarı kırmızılı ekibin nasıl oyunculara sahip olduğunu biliyoruz. Galatasaray atak oynamayı seven bir takım. Bu yüzden daha defans oynayan takımlara karşı defansta boşluk bırakabiliyorlar. Kayserispor beraberliğinden sonra Galatasaray maçını kazanmak bizim için çok önemli. Zor bir maç olacağını biliyoruz. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Ligi hafta hafta düşünüp ilerlememiz gerekiyor. Önümüzde uzun maraton var. Amacımız sezonu biterebilceğiz en üst noktada bitirmek” dedi.

Sezon sonunda Kasımpaşa ile olan sözleşmesi sona erecek 30 yaşındaki futbolcu, kariyeri hakkında bilgi verdi. Scarione, “Hakkımda teklifler olduğu ve transfer olacağım hakkında haberler çıkıyor. Bu gibi haberler sözleşmemin sonuna gelmesinden dolayı çıkıyor. Bana ulaşmış bir teklif olmadığı gibi transfer haberleriyle ilgilenmiyorum. Ben sadace maçlara odaklanıyorum. Transfer için daha zaman var.  Ayrıca Kasımpaşa'da oldukça mutluyum. Eğer kulübüm benimle yeniden sözleşme imzalamak isterse buradan ayrılmak için bir sebep görmüyorum” şeklinde konuştu.

İlk sezonda 16 gol, ikinci sezonunda 14 gol atma başarısı gösteren Scarione, bu sezon oynadığı 11 maçta 4 gol attı.

Sayfa Yükleniyor...