Pereira'dan rehavet uyarısı!

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, takımının gelişiminden memnun. Portekizli teknik adam, Trabzonspor'un durumuna bakılıp rehavete kapınılmaması için oyuncularını uyardı.

NTV Spor 28.11.2015 - 17:04
Pereira'dan rehavet uyarısı!

Ligde Mersin İdman Yurdu'nu deplasmanda 3-1, ardından UEFA Avrupa Ligi'nde yine deplasmanda Molde'yi 2-0 ile geçen Fenerbahçe'de işler yoluna girmiş görünüyor.

Hücumdaki etkisizliği nedeniyle eleştirilen Fenerbahçeli futbolcular da iki deplasmandan 5 gol ve 6 puanla dönmenin güveniyle Trabzonspor maçına hazırlanıyor. Teknik ekip ve futbolcular bu maçta da futbol gelişimlerini sürdürerek taraftarı mutlu etmenin hesaplarını yapıyor.

Spor Toto Süper Lig'de evinde Trabzonspor'u ağırlayacak Fenerbahçe'de özellikle psikolojik hazırlık öne çıkıyor. Bu maçta görev almış eski oyuncular, yenilere maçın önemini anlatıyor. Teknik direktör Pereira ise rakibin puan tablosundaki durumuna aldırış edilmemesi ve dikkatli olunması gerektiğini takımına anlatıyor. Ayrıca maçın içinde gerginliklerin olabileceğine dikkat çeken Portekizli teknik adam, sakin olunması konusunda oyuncularını uyardı.

Sayfa Yükleniyor...