Adını Premier Lig tarihine yazdırdı!

Leicester City'nin golcüsü Jamie Vardy, adını Premier Lig tarihine altın harflerle yazdırdı. Manchester United ile oynanan maçta da fileleri havalandıran Vardy, üst üste 11. maçında da gol atarak, Ruud van Nistelrooy'a ait 10 maçlık rekoru geride bıraktı.

NTV Spor 28.11.2015 - 22:23
Adını Premier Lig tarihine yazdırdı!

Jamie Vardy fırtınası dinmek bilmiyor... İngiltere Premier Lig'de Leicester City, sahasında Manchester United ile 1-1 berabere kalırken, takımının eşitlik golünü atan Jamie Vardy, tarihe geçti.

Sadece 4 sezon önce profesyonel ligde yer almayan bir takımda mücadele eden Vardy, agustos ayında Bournemouth maçıyla başlayan gol serisini Manchester United karşısında 11 maça taşıdı.

Vardy böylece Ruud van Nistelrooy'un 10 maçlık rekorunu geride bırakarak, Premier Lig'de üst üste en çok maçta gol atan oyuncu unvanının yeni sahibi oldu.

2003'te Manchester United formasıyla 10 maçlık bir gol serisi yakalayan Ruud van Nistelrooy, sosyal medya hesabı aracılığıyla Vardy'i tebrik etti.

Nistelrooy, "Tebrikler Vardy. 1 numarasın ve bunu hakettin" ifadesini kullandı.

Vardy, gelecek hafta sonu Swansea ile deplasmanında da gol atmayı başarırsa İngiltere lig tarihinin üst üste en çok maçta gol atan oyuncusu olacak. Blackpool forveti Stan Mortensen, 1950-51 sezonunda 11 maç üst üste fileleri havalandırmıştı.

Sayfa Yükleniyor...