Denizli'den gözdağı: "Hiç kimse ayağını..."

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli, 2-2 biten Kasımpaşa maçı sonrası 1 puanın kazanç olduğunu vurgularken, "Zorlu bir yolculuğa çıktık. Bu yolculukta hiç kimse ayağını yolun dışana basmayacak, bastığında birlikte yürüyemeyiz" dedi.

NTV Spor 29.11.2015 - 22:41
Denizli'den gözdağı: "Hiç kimse ayağını..."

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli, Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalıkları karşılaşmayı değerlendirdi.

Kasımpaşa maçını değerlendirerek sözlerine başlayan ve alınan 1 puanı kazanç olarak nitelendiren Mustafa Denizli, "3 puandan önce 1 puan kazandık. Bu tabloda 1 puan kazançtır. Dönem dönem iyi şeyler yaptık. Dönem dönem de bazı alışkanlıklar devam etti ve bu doğaldır. Önemli olan bizim nasıl başladığımız değil, nasıl bitireceğimizdir. Uzun bir yolculuğumuz var. Sıkıntılar çekeriz. Zamanı lehimize çevirmemiz lazım ve çevireceğiz. En azından zorlu bir deplasmandan kaybetmeden dönmek önemli. Kasımpaşa oyunun belli bölümünde bizden daha iyiydi. Önümüzdeki haftaya bir takım iyileri taşıyacağız. Eksiklerimiz var. Haftalardır Galatasaray ile ilgili görüşlerimi belirtirken, biraz sıkıntılı sezon başlangıcı olduğunu söyledim. 3 kulvarda yarışın tam ortasındayız. Yarışın da yarı yolu değil. Her tarafa dört gözle bakmak, kontrol etmek zorundayız. Her hafta üzerine bir şeyler koyarak devre sonunu buluruz. Ondan sonra daha sağlıklı bir şekilde yolumuza devam ederiz" diye konuştu.

Galatasaray'ın son 3 maçta 8 gol atıp 9 gol yediği ve öne geçtiği karşılaşmalarda üstünlüğünü koruyamadığı yorumu üzerine ise tecrübeli teknik adam, "Bunları söylemek için benim olmama gerek yok. Galatasaray ile yediği goller yan yana örtüşmüyor. Bunu azaltacağız. Çok fazla atabilir miydik; atamazdık. Ama iyi şeyler oluyor. 2 gün takımla idmanlarımızı yaptık. Buradan bir şeyler çıkar. Bu potansiyel var. Bu zorlu bir yolculuk. Bu yolculukta hiç kimse ayağını yolun dışına basmayacak. Bastığında birlikte yürüyemeyiz. Biz buraya eğer varsa bir takım iyilerin üzerine iyiler katmak için geldik. Kasımpaşa bugün kimle oynarsa oynasın her takım zorluğu yaşamıştır. Bireysel ve bir araya geldiğinde Kasımpaşa iyi  bir takım. Böyle olduğu zaman 1 puanın bizim için iyi olduğunu söylemek doğru olur" ifadelerini kullandı.

TRANSFER YAPACAK MI?
İlk yarının tamamlanmasının ardından devre arasını nasıl değerlendireceklerini planladıklarını vurgulayan Denizli, "Bize 5-6 haftalık bir süreç gerekiyor. Gerçek anlamda birbirimizi tanıma, oyunu oturtma açısından zamana ihtiyacımız var ama bu kadar zaman da bekleyemeyiz. Takımı bu süreçte, treni kaçırmadan istediğimiz seviyeye getirmemiz lazım. Önemli olan, bu dönemi çok az kayıpla, mümkünse kayıpsız geçmek. Biz bu durumu düzeltiriz. Futbolcularımız yeterli kaliteye sahipler" şeklinde konuştu.

Takıma takviye isteyip istemeyeceğiyle ilgili olarak Denizli, "Daha iki günde 'şuna ihtiyacımız var' demek doğru olmaz. Önümüzdeki günlerde netleşir. Belki hiç düşünmediğimiz bölgeler için de düşünebiliriz. Bugünden bir şey söylemek mümkün değil' yorumunu yaptı.

"GEÇMİŞİ ÇOK FAZLA KONUŞMAMAK LAZIM"
Mustafa Denizli, Hamza Hamzaoğlu'nun görevinden alınmasının ardından bazı oyuncuların bu dönemle ilgili eleştirileri olduğunun söylenmesi üzerine, "Ben futbolcuların açıklamalarını takip etmedim. Niye öyle bir konuya girmek isterler bilemiyorum. Yaşanmışlar, bitmişler bizim çocuklarımızı çok fazla etkilememeli. Bir ayrılık olduğunda, olumlu veya olumsuz çok fazla konuşmamak lazım. Herkesin büyük hizmetleri geçmiştir" değerlendirmesinde bulundu.

Tecrübeli teknik adam, Emre Çolak'ın ikinci yarıda oynamaması hakkında ise, "Benim verdiğim bütün kararlar, önce kulübüm ve takımım için, sonra futbolcularım içindir. Futbolcular bir hizmeti vermek için vardırlar. Sahada ne kadar kalacakları benim değerlendirmemdir. Önemli olan, benim ilk maçımda Emre'ye olan güvenimi ortaya koymam. Önemli olan oyundan çıkması değil, oyuna ilk 11'de başlamasıdır" diyerek sözlerini tamamladı.

Sayfa Yükleniyor...