Maç Diyarbakır'da oynanacak

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Amedspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak maçla ilgili tartışmalar son buldu. Diyarbakır İl Spor Güvenlik Kurulu, karşılaşmanın Amedspor'un Seyrantepe Spor Kompleksi'nde oynanmasına karar verdi. Statta ışıklandırma olmadığı için mücadele gündüz oynanacak.

NTV Spor 04.02.2016 - 15:18
Maç Diyarbakır'da oynanacak

Ziraat Türkiye Kupası'nda Amedspor ile Fenerbahçe arasında Diyarbakır'da oynanacak çeyrek final ilk maçıyla ilgili tartışmalara nokta kondu.

Karşılaşmayla ilgili toplanan Diyarbakır İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısına Diyarbakır Vali Yardımcısı Mehmet Demir başkanlığında yapılan toplantıya, Futbol Federasyon Bölge Müdürü Serkan Bayhan, Futbol İl Temsilcisi İhsan Kızıl, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Diyarbakır Şube Başkanı Remzi Dayan, Diyarbekirspor Basın Sözcüsü Saffet Azbay, Amedspor Kulüp Müdürü Osman Fidan ve Amedspor yöneticisi Remzi Dindar katıldı.

Yapılan toplantıda, maçın Diyarbakır'da oynanmasına karar verildi. Karşılaşma Amedspor'un Seyrantepe Spor Kompleksi'nde oynanacak. Statta ışıklandırma olmadığı için maç gündüz oynanacak.

Bu arada meydana gelebilecek olayların önüne geçilebilmesi amacıyla maça Fenerbahçeli taraftarların da alınmamasına karar verildi.
 
Karşılaşmanın henüz açıklanmayan günü ve saatini ise Türkiye Futbol Federasyonu belirleyecek.
 

Sayfa Yükleniyor...