Amed Sportif TFF'ye başvurdu

Amed Sportif Faaliyetler Başkanı Ali Karakaş, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'i ziyaret ederek, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe'yle Diyarbakır'da yapacakları maçı seyircili oynamak için talepte bulundu.

NTV Spor 04.02.2016 - 18:44
Amed Sportif TFF'ye başvurdu

Diyarbakır kulübünün başkanı Karakaş, asbaşkanı Nurullah Edemen ve genel sekreteri Nesih Aktepe, TFF'nin Riva'da bulunan tesislerine gelerek Demirören ile Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun (PFDK) verdiği bir maç seyircisiz oynama cezasını görüştü.

Toplantıda Demirören'in yanı sıra TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, başkan vekilleri Nihat Özdemir ve Ali Dürüst ile bazı yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

Yaklaşık 1,5 saat süren toplantıdan sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Ali Karakaş, federasyon yetkililerine dertlerini anlattıklarını belirterek, "Bu maçın taraftarlı oynanması gerektiğini söyledik. Onlar da ellerinden geleni yapacaklarını söylediler. Umarım bu yaptığımız görüşme daha güzel günlere vesile olur. Demirören ve yönetim kuruluna bu maçın seyircili ve Diyarbakır'da oynanması için ricamızı ve talebimizi ilettik" diye konuştu.

Karşılaşmanın Şanlıurfa'da oynanma ihtimalinin sorulması üzerine Karakaş, "Maç başka şehre alınırsa zaten seyircili olmak zorunda. Seyircisiz olmaktansa seyircili olması bizi yine memnun eder" cevabını verdi.

Karakaş, Fenerbahçe'yi ve federasyon yetkililerini gelecek hafta oynanacak maçta Diyarbakır'da misafir etmek istediklerini de sözlerine ekledi.

Öte yandan Demirören ve yönetim kurulu üyeleri, Diyarbakır kulübünün yöneticilerini kapıya kadar çıkarak tesislerden uğurladı.

Sayfa Yükleniyor...