Üç transfer, tek iddia: Şampiyon olacağız!

Beşiktaş'ın 3 yeni transferi Boyko, Alexis ve Marcelo iddialı: Sezon sonunda şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız

NTV Spor 05.02.2016 - 15:03
Üç transfer, tek iddia: Şampiyon olacağız!

Beşiktaş'ın yeni transferleri Denys Boyko, Alexis Delgado ve Marcelo Guedes için Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi.

Dnipro'dan transfer edilen Ukraynalı kaleci Boyko "Başkana ve takım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Umarım bu sezon birlikte şampiyonluk yaşayacağız. Tolga Zengin çok iyi bir kaleci. Kendisine saygım var. Ama ben de buraya ilk 11'de oynamaya geldim. Rekabetimiz devam edecek" ifadesini kullandı.

Getafe'den alınan İspanyol stoper Alexis de "Bana güvendikleri için teşekkür ediyorum. Umarım çok iyi bir sezon geçirip şampiyon oluruz. Hazır ve maç oynayarak geldim. Görev verildiği zaman oynayacağım ve elimden geleni yapacağım. Guti ile konuşmadım ama burayla ilgili aldım; referanslar çok iyiydi" dedi.

Hannover 96'dan kadroya katılan Brezilyalı stoper Marcelo ise "Bu sıcak karşılama için herkese teşekkür ediyorum. Elimden geleni yapacağım ve Beşiktaş ile başarılı olmak için çalışacağım. İnanıyorum ki ikimiz de oynamaya hazıız. Ama tercihi hocamız yapacak. Takımın nasıl oynadığıyla ilgili bilgiler alıyoruz. Adaptasyonu en kısa sürede sağlayacağız" şeklinde konuştu.


 

Sayfa Yükleniyor...