"Yıldırım'ı ağırlamaktan mutluluk duyacağız"

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe ile eşleşen Amed Sportif Faaliyetler’in Asbaşkanı Nudullah Edemen, "Aziz Yıldırım’ı Diyarbakır’da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyacağız" dedi.

NTV Spor 07.02.2016 - 14:22
"Yıldırım'ı ağırlamaktan mutluluk duyacağız"

Amed Sportif Faaliyetler Asbaşkanı Nudullah Edemen, Diyarbakırlı olan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı ağırlamaktan duyacakları mutluluğu dile getirdi.
  
Fenerbahçe ile salı günü kendi sahalarında çeyrek final ilk maçında karşılaşacaklarını anımsatan ve "Dünya Kulübü Fenerbahçe'yi Diyarbakır'a getirmenin onurunu yaşıyoruz" diyen Asbaşkan Edemen, “Bu kadim şehir, çeyrek final maçı vesilesiyle önemli günlerinden birini daha yaşayacak" ifadelerini kullandı.

"YILDIRIM'I AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYACAĞIZ"
Fenerbahçe'yi en iyi şekilde ağırlayarak Diyarbakır'ın misafirperverliğini göstereceklerini belirten Nurullah Edemen, "Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Diyarbakırlı'dır ve Fenerbahçe'de tarihi başarı ve yeniliklere imza atmıştır. Fenerbahçe'yi her alanda marka haline getirdi. Başkan Aziz Yıldırm'ı Diyarbakır'da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyacağız." dedi.
    
Edemen, centilmenlik içerisinde geçecek maçı kazanmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.
 

Sayfa Yükleniyor...