"Maalesef telefon numaramı bulmuşlar!"

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı: Ben insanlara yakın biri olduğum için maalesef telefon numaramı bulmuşlar. İsteyen istediği gibi mesaj atıyor, 'o oynar mı, bu oynar mı, şu oynar mı' diye

NTV Spor 07.02.2016 - 17:41
"Maalesef telefon numaramı bulmuşlar!"

Trabzonspor'un başında çıktığı 3 maçta da mağlup olan teknik direktör Hami Mandıralı, Akhisar Belediyespor karşılaşmasının ardından çarpıcı açıklamalar yaptı.

Üzgün olduklarının altını çizen Mandıralı "2 kupa ve 1 lig maçında Akhisar Belediyespor'a yenildik. Futbolcular da biz de üzgünüz. En iyi kadromuz bu! Elimizden gelen bu! Takım sezon başında iyi çalışmamış. Biraz yüklenme oldu mu sakatlık ve hastalık oluyor" dedi. Sıkıntıları çözmek için zamana ihtiyaçlarının olduğunu vurgulayan Hami Mandıralı "Sıkıntılar var; çözeceğiz. Ama bunun için zaman gerek. Tekrar çalışıp düzelteceğiz. Başka diyecek bir şey bulamıyorum" ifadesini kullandı.

Hami Mandıralı, takımın sezon başında bir travma yaşadığını ve henüz bundan kurtulamadığını kaydederek, şöyle konuştu:     

"Bugün daha derli toplu oynadık diyebilirim. Mağlup duruma düştük, beraberliği bulduk, daha sonra pozisyonlar bulduk ama penaltıyla mağlup olduk. Zor bir süreçten geçiyoruz, biraz zaman isteyecek bu. Başkanımıza, yöneticilerimize, özellikle taraftarımıza çok mahcubuz. Sonuç alamıyoruz ve onları mutlu edemiyoruz. Takım sezon başı travma yaşadı ve hala bundan kurtulmuş değiliz. Bunları çözmek, tekrar ayağa kaldırmak süreç isteyecek, olacak ama ne zaman olacağını bilmiyorum. Şu anki tablo özellikle taraftarımızı rahatsız ediyor, biz de bundan son derece mutsuzuz."     

Hami Mandıralı, takımda eksik oyuncularının çok olduğunun hatırlatılması üzerine, "Ben insanlara yakın biri olduğum için maalesef telefon numaramı bulmuşlar. İsteyen istediği gibi mesaj atıyor, 'o oynar mı, bu oynar mı, şu oynar mı' diye... Böyle bu işin içinden çıkamayız. Oyuncularımızdan aldığımız bilgi bu, sezon başı çalışmamışlar. Yüklenince sıkıntılar başlıyor, hastalıklar var. 3-4 gün idmana çıkmayan oyuncular var ve biz bu oyunculardan kadro oluşturmaya çalışıyoruz. Diyorum ki mazeretlere sığınmayayım ama böyle bir tablonun içindeyiz. Dolayısıyla en iyisini, en sağlıklısını oynatmaya çalışıyoruz ve böyle tepkilerle karşı karşıyayız ama bu bizi bir yerlere taşımayacak. Biraz zaman isteyecek bu iş, taraftarlardan özür diliyoruz, bize biraz daha anlayışlı olsunlar" ifadelerini kullandı.     

Akhisar Belediyespor karşısında şans verdiği oyuncularla ilgili bir soru üzerine Mandıralı, "Takımın başında Hami Mandıralı olunca bunlar daha fazla ayyuka çıktı. Daha önce oynayan veya oynamayanlar çok konuşulmuyordu. Şimdi hepsine görev veriyoruz, hepsi oynadı bu takımda ve performansları ortada" diye görüş belirtti.     
        
Mandıralı, vicdanının rahat olduğunu belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:     

"Tabii ki taraftarımızın canı yanıyor, üzülüyorlar. Ben de üzülüyorum. Öyle zor bir durum ki, olan kadromuz bu. Oyuncu sayımız bu, belki 1-2 hafta sonra kadro kuramayacağız. Bizi eleştirirken, yerden yere vurmaya çalışırken, ellerini vicdanlarına koysunlar. Bu takım travma yaşamış, böyle bir zorlukla geldik, bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bir takım hep düz koşar mı, yan koşarken sıkıntılar başlıyor, hep düz koşmuş. Kulübe gidiyorum, tam takım idmana çıkmayı bekliyorum, doktorun odasına gidiyorum, revir gibi. Yani morali bozuk odama çıkıyorum, ne yapacağız, nasıl bir kadro oluşturacağız, nasıl bir çalışma şekli ortaya koyacağız  Böyle bir ortamla karşı karşıyayız."     
        
Akhisar Belediyespor lehine verilen penaltıyı "çok ucuz" olarak yorumlayan Mandıralı, "Küçük bir temas var ama bana göre penaltı değil. Sonuçta verildi, hakemin kararı bu" dedi.     
      
Mandıralı, maç içinde sakatlanan Okay Yokuşlu'nun adalesinde sorun olduğunu, Musa Nizam'ın serumla maça çıktığını belirterek, Bosingwa'nın da serumla mücadele ettiğini söyledi.     
       
Göreve geldiği ilk dönemin mi bugünün mü zor olduğunu sorulması üzerine Mandıralı, "Resim ortada,onun cevabını siz verin, ben söyleyeceklerimi söylüyorum.Trabzonspor'a güzel şeyler bırakan biri olarak, devamının da böyle olmasını arzu ederdim fakat işler her zaman istediğiniz gibi gitmiyor. Ben ekibimle savaşmayı seviyorum. Tekrar ayağa kalkmak onların yardımıyla olacak. Başka şansımız yok, bu oyuncularla devam edeceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.

Sayfa Yükleniyor...