"Yolun sonu şampiyonluk!"

Gaziantepspor ağlarını iki kez havalandıran ve 15 golle ligde krallık yarışında zirveye çıkan Beşiktaşlı Mario Gomez, karşılaşmayı "Daha da fazla atabilirdik" sözleriyle değerlendirdi. Gomez "Eminim yolun sonunda şampiyonuluğu elde edeceğiz" dedi

NTV Spor 07.02.2016 - 21:24
"Yolun sonu şampiyonluk!"

Alman yıldız “Kolay bir maç değildi çünkü 2 karşılaşmamız ertelendi. Bu bizim için zor bir durumdu. Yerimiz nerede bunu öngöremiyorduk. Bu akşam iyi bir oyun kalitesi ortaya koyduk. Daha fazla gol atabilirdik. Hala geliştirmemiz gereken şeyler var. Rakip, maçın hemen başında net bir gol pozisyonu yakaladı. Geliştirmemiz gereken bazı yönlerimiz hala var. Bütün bunlara rağmen çok iyi bir başlangıç yaptık” dedi. 

Ligin en iyi takımlarından biri olduklarını kaydeden Mario Gomez “Buraya geldiğim ilk andan itibaren çok sıkı bir şekilde çalışmaya başladım. Ligin ilk yarısında da böyleydi. Buraya geldiğimden bu yana en iyisini yapmaya çalışıyorum. Konsantrasyonumu sürekli yüksek tutmaya çalıştım. Her maçta pozisyonlar yakalıyoruz. Pozisyonlar geldiğinde her zaman hazır olmam gerekiyor. Şampiyonluğa oynayan bir takımın mutlaka iyi ve formda bir golcüye ihtiyacı var. Arkadaşlarım harika asistler yapıyor ve bana düşen de bunları gole çevirmek” ifadelerini kullandı.

Gol krallığı yarışını da değerlendiren Gomez “Çok daha fazlasını atmak için elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Şampiyonluk için bunu yapmak zorundayım. Konsantrasyonunu kolay kaybeden bir oyuncu değilim. Takım olarak da iyi, göze hoş gelen bir futbol oynuyoruz ve şampiyonluğun en büyük adaylarından bir tanesiyiz. Eminim yolun sonunda şampiyonuluğu elde edeceğiz” diye sözlerini bitirdi.

Sayfa Yükleniyor...