PSG - Dortmund maçı ne zaman, şifresiz mi, saat kaçta? PSG - Dortmund maçı hangi kanalda? (Şampiyonlar Ligi yarı final)

Devler Ligi’nde finale yükselecek ilk takım belli oluyor. Yarı final rövanş karşılaşmasında Paris Saint - Germain, Alman ekibi Dortmund’u konuk ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Borussia Dortmund, rakibini sahasında 1-0 mağlup etmeyi başardı. Dortmund’un golünü 36. dakikada Niclas Füllkrug attı. Alman ekibi rövanş maçında avantajını koruyarak adını finale yazdırmayı hedefliyor. Luis Enrique yönetimindeki PSG ise Mbappe ve Dembele gibi yıldızlarla etkili olmaya çalışacak. Peki PSG - Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Şampiyonlar Ligi yarı final maçının ekranlara geleceği kanal…

Haber Merkezi - NTV Spor 07.05.2024 - 20:45
Son Güncelleme: 07.05.2024 - 20:57
PSG - Dortmund maçı ne zaman, şifresiz mi, saat kaçta? PSG - Dortmund maçı hangi kanalda? (Şampiyonlar Ligi yarı final)

yarı finalinde PSG ve Dortmund kozlarını paylaşıyor. İlk maçta girdiği pozisyonları değerlendiremeyen PSG, avantajı rakibine kaptırdı. Fransa’da oynanacak rövanş mücadelesinde taraftarının önünde rakibini mağlup etmeyi planlayan Luis Enrique’nin öğrencilerine tek farklı galibiyet yetmeyecek. Fransız ekibi adını doğrudan finale yazdırmak için sahadan en az 2 farklı üstünlükle ayrılması gerekiyor. Bu sezon ligde beklentilerin uzağında kalan Dortmund ise tamamen Şampiyonlar Ligi finaline odaklandı. Alman ekibi her türlü galibiyet ve beraberlikte adını finale yazdıracak. PSG - Dortmund maçının ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati merak ediliyor. Peki PSG - Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin başlangıç saati…

PSG - DORTMUND MAÇI NE ZAMAN?

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında PSG, Dortmund’u ağırlıyor. Paris’te oynanacak rövanş karşılaşması 7 Mayıs Salı günü saat 22:00’da başlayacak. Karşılaşma Exxen ve TV8,5 ekranlarından ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

İLK 11'LER

PSG: Donnarumma, Hakimi, Marquinhos, Beraldo, Mendes, Vitinha, Fabian Ruiz, Zaire-Emery, Dembele, Mbappe, Ramos.

Dortmund: Kobel, Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen, Emre Can, Sabitzer, Sancho, Brandt, Adeyemi, Füllkrug.

PSG’DE HEDEF FİNAL

Fransa Ligue 1’de sezonun sona ermesine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Paris Saint - Germain, Avrupa futbolunun bir numaralı organizasyonunda final oynamayı hedefliyor.

Dortmund karşısında Mbappe, Dembele, Gonçalo Romos, Vitinha gib yıldızlarla etkili olmaya çalışacak Fransız temsilcisi, sahadan tek farklı mağlubiyetle ayrılması durumunda mücadele uzatmalara gidecek.

Uzatmalarda eşitlik bozulmadığı takdirde kazanan takımı penaltı atışları belirleyecek.

Paris Saint - Germain’in iki farklı kazanması durumunda ise doğrudan finale adını yazdıracak.

DORTMUND AVANTAJINI KORUMAK İSTİYOR

Alman ekibi taraftarının önünde oynadığı ilk karşılaşmada rakibini 1-0 mağlup etti. PSG’nin ikinci yarı etkili oyununa savunmayla karşılık veren sarı-siyahlılar, rövanş maçında da kalesini gole kapatmayı hedefliyor. Dortmund her türlü beraberlik ve galibiyet durumunda adını finale yazdıracak.

DEVLER LİGİ FİNALİ LONDRA’DA OYNANACAK

Şampiyonlar Ligi’nde yarı final maçlarının tamamlanmasının ardından finale yükselecek iki takım belli olacak. Devler Ligi finali ise 1 Haziran’da Londra’daki Wembley Stadı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Dortmund - PSG eşleşmesinin galibi, Real Madrid - Bayern Münih eşleşmesinin kazananıyla finalde karşılaşacak.

Sayfa Yükleniyor...