"Sevincimiz gölgede kaldı!"

Beşiktaş'ın Gaziantepspor'u 4-0 yendiği maçta Mario Gomez'in attığı son golün asistini yapan İsmail Köybaşı, Rhodolfo'ya çok üzüldüklerini söylerken, "Sevincimiz gölgede kaldı" dedi.

NTV Spor 07.02.2016 - 22:08
"Sevincimiz gölgede kaldı!"

Maç sonrası karşılaştırmayı değerlendirmesi istenen İsmail Köybaşı, Luiz Rhodolfo'nun sakatlığına vurgu yaparken, "İyi futbol, kötü futbol geliyor geçiyor. Zaman da geliyor; geçiyor; fakat Rhodolfo'ya değinmek lazım. Kendisi çok sessiz, işini yapan, çok disiplinli, ailesine sadık, karakterli bir insan. Yaşamış olduğu hadise tüm takım arkadaşlarını ve beni derinden etkiledi. Sevincimiz, oynamış olduğumuz futbol gölgede kaldı. Onun için yeni bir süreç başlayacak. Bu dönemden sonra hem bizim hem de ailesinin desteğiyle birlikte ayağa kalkacaktır. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor ve hemen de aramıza gelmesini diliyorum. Onu çok seviyoruz" dedi.

"KEYİP ALIYORUZ, KEYİF VERİYORUZ"
83 ve 84. dakikalarda kenardan teknik direktör Şenol Güneş'in kendisine oyunu yavaşlatma yönünde bir işareti olduğunun hatırlatılması üzerine ise başarılı sol bek, "Beşiktaş kimliğini sahaya yansıtan bir oyun anlayışıyla oynadık. Coşkulu, enerjik, zevk alan, zevk veren... Bu dört şeyi çok iyi yaptık. Böyle şeyleri yaptıkça keyif alıyoruz, keyif veriyoruz, o da çok güzel.
Bunlar bizi ayrıca motive ediyor. Bize desteklerinden dolayı taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bütün camiamıza armağan olsun. İkinci yarıya sonunda başlayabildik. Bu da güzeldi. Güzel bir başlangıç yaptık, çok mutlu ve sevinçliyiz" diyerek sözlerini tamamladı.

Sayfa Yükleniyor...