Savunmada kriz!

Beşiktaş'ta Rhodolfo’nun ciddi sakatlığı planları alt üst etti. Sezonu kapatan Brezilyalı oyuncunun yerine yeni transferler Alexis ve Marcelo, siyah-beyazlı ekibin savunmasında görev alacak. Ancak iki transfer de erteleme maçlarında oynayamayacak.

NTV Spor 08.02.2016 - 12:25
Savunmada kriz!

Beşiktaş'da Rhodolfo'nun sakatlığı planları bozdu. Gaziantepspor maçında sakatlanan Brezilyalı oyuncu, siyah beyazlıların bu sezon en fazla süre alan oyuncuları arasında yer alıyordu. Geride kalan sürede 28 maçta forma giyen Rhodolfo, sağ diz çapraz bağının kopması nedeniyle sezonun geri kalan bölümünde görev yapamayacak.

Ersan Gülüm'ün Çin'e transferi Pedro Franco ve Milosevic'in farklı takımlara kiralanması sonrası kadroda tutulan tek stoper Rhodolfo olmuştu. Yeni transferler Alexis ve Marcelo'nun Brezilyalı savunmacı ile birlikte sahaya sürülüp, takıma adapte edilmeleri planladı.

Gaziantepspor maçına Rhodolfo - Marcelo ikilisi ile başlayan teknik direktör Şenol Güneş, erteleme karşılaşmalarında ise Necip veya Tosic ikinci stoper olarak kullanacaktı. Ancak Brezilyalı futbolcunun sakatlığı, Şenol Güneş'i farklı tercihlere yönlendirecek.

Mersin İdman Yurdu ve Trabzonspor ile oynanacak erteleme maçlarında iki yeni transfer de kadroya alınamayacak. Bu nedenle o karşılaşmalarda Necip ve Tosic ikilisi stoperde görev yapmaya en yakın isimler. Bu iki oyuncunun dışında Atiba da savunma hattında tercih edilebilir. Sezonun geri kalan bölümünde ise Alexis ve Marcelo stoper ikilisini oluşturacak.

Lig bitene kadar kadrosuna yeni oyuncu katamayacak Beşiktaş, bazı maçlarda Necip ve Tosic'i de savunmanın merkezinde kullanarak Rhodolfo'nun eksikliğini kapatmaya çalışacak.

Sayfa Yükleniyor...