Bilic, Klopp'a karşı!

İngiltere Federasyon Kupası 4. Tur tekrar maçında West Ham United, Liverpool'u ağırlayacak. West Ham Menajeri Slaven Bilic, ligde iki kez yendikleri Liverpool'u bir kez daha mağlup etmek için savunmada hatasız oynamaları gerektiğini söyledi.

NTV Spor 08.02.2016 - 17:07
Bilic, Klopp'a karşı!

Hemen hatırlatalım; West Ham United - Liverpool maçı, saat 21.45'te NTV Spor'dan canlı yayınlanacak...

Liverpool, İngiltere Federasyon Kupası 4. Tur tekrar maçında West Ham United ile karşılaşacak. 0-0 biten ilk maçın rövanşında Liverpool'u konuk edecek West Ham'da menajer Slaven Bilic, kazanmak için savunmada etkili bir performans sergilemeleri gerektiğini söyledi ve ekledi;

“Liverpool bu sezon inişler ve çıkışlar yaşıyor ama eğer rakip Liverpool ise zor bir maç olacağını söyleyebilirim. Savunmada etkili olmalı ve rakibe boş alan vermemeliyiz. Bunun için de oyuncularım hem birbirlerine hem de rakibe yakın oynamalı. Top ayağımızdayken çabuk davranıp gol pozisyonuna girmeliyiz yoksa tehlike bizim kalemizde yaşanır.”

STURRIDGE OYNAYACAK MI?
Sakatlığı nedeniyle uzun süredir forma giyemeyen ancak West Ham karşısında oynaması beklenen Liverpoollu Daniel Sturridge hakkında da konuşan Bilic "Sturridge çok iyi bir oyuncu ama sakatlığını daha yeni atlatıyor" ifadesini kullandı.
Bilic ayrıca bu sezon Liverpool ile iki kez maç yaptıklarını ve ikisinde de galip geldiklerini hatırlattı.

Liverpool'un ligdeki iki maçta da farklı oyuncularla mücadele ettiğini aktaran tecrübeli teknik adam; “İlk maçta en güçlü oyuncularıyla karşımıza çıkmıştı ikinci maçta da 5-6 oyuncu değişmişti. İkisini de kazanmayı başardık. yalnızca Liverpool için değil mücadele edeceğimiz her takıma karşı harzırlıklıyız” dedi.

Bu arada apandisit ameliyatı olduğu için ligdeki Chelsea maçını kaçıran Liverpool Menajeri Jurgen Klopp, West Ham United maçında takımının başında olacak.
 

Sayfa Yükleniyor...