Önce gurur, sonra şok sakatlık!

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında deplasmanda Çaykur Rizespor'a konuk olan Galatasaray'da Wesley Sneijder, 500. resmi maçına çıktı. Ancak Hollandalı yıldız, sakatlanınca 23. dakikada yerini Olcan'a bıraktı.

NTV Spor 20.04.2016 - 19:18
Önce gurur, sonra şok sakatlık!

Fenerbahçe ile oynanılan derbi maçının ardından Antalyaspor karşılaşmasında sakatlığı nedeniyle görev alamayan Wesley Sneijder, tedavisinin ardından Çaykur Rizespor karşısında yer alarak ilk 11'de görev yaptı.     

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı, Çaykur Rizespor mücadelesiyle 2002-2003 sezonunda ülkesinin takımlarından Ajax'ta başlayan profesyonel kulüp kariyerindeki 500. resmi maçına çıktı. Bugüne kadar Ajax, Real Madrid, İnter ve Galatasaray formaları giyen 32 yaşındaki futbolcu, kariyerindeki en önemli kupayı 2009-2010 sezonunda İnter ile Şampiyonlar Ligi'ni kazanarak almıştı.     
        
İspanya, İtalya, Hollanda ve Türkiye'de şampiyonluklar yaşayan Sneijder, Galatasaray forması altında da 138. maçını oynadı. Sneijder, sarı-kırmızılı takımda 137 maçta 40 gole imza attı.   

Ancak Wesley Sneijder, ilk 11'de başladığı Çaykur Rizespor maçında sakatlanarak oyuna devam edemedi. Sneijder, 23'te yerini Olcan Adın'a bıraktı.

Ağrı hissettiği için oyundan çıkan Sneijder'ın durumu ciddi değil. Detaylı kontrolü yarın yapılacak olan Hollandalı, Kasımpaşa maçına yetiştirilmeye çalışılacak.

Sayfa Yükleniyor...