Alexander Djiku: "Gururumuz için Galatasaray'ı yenmemiz gerekiyor"

Fenerbahçeli futbolculardan Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku ve Michy Batshuayi, Kayserispor'u 3-0 mağlup ettikleri maç sonrası konuştu.

Haber Merkezi - NTV Spor 12.05.2024 - 21:38
Alexander Djiku: "Gururumuz için Galatasaray'ı yenmemiz gerekiyor"

Maçta üstün oynadıklarını belirten , "Takımın galibiyeti daha önemli. Burada aslolan 'dir. Elimizden geldiğince buraya layık olmaya çalışacağız. Maçta üstün oynadık. Tribünlere teşekkür ediyoruz. Son 2 maçı da kazanıp sonrası takdiri ilahi." ifadelerini kullandı.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ: "FENERBAHÇELİ OLMAK GERÇEKTEN AYRICALIK"

Taraftarların tepkilerine de değinen Söyüncü, "Taraftarlara hak veriyoruz. Her zaman bizi desteklediler, eleştiriler tabii ki olacak. Bizler doğru eleştirileri alıyoruz çünkü hatalarımızın farkındayız. Onlara teşekkür ediyorum, Fenerbahçeli olmak gerçekten ayrıcalık." dedi.

📈 TRENDYOL SÜPER LİG PUAN DURUMU 📈

İsmail Kartal'ın kendisini sakatlıklar nedeniyle 6 numarada oynattığını belirten , "Mutlu olduğumu söyleyebilirim. Takım olarak iyi bir ruh ortaya koyduk. Kazanmamız gereken bir maçtı, mutluyuz. Hangi pozisyonda oynarsam elimden geleni yaparım. Takıma yardım edebildiysem ne mutlu. İsmail Hoca sakatlıklar nedeniyle beni 6 numarada oynattı. Sakat arkadaşlarımız geldiğinde kendi yerime geçeceğim." şeklinde konuştu.

DJIKU: "GALATASARAY'I YENMEYE GİDECEĞİZ"

"Gururumuz için Galatasaray'ı yenmemiz gerekiyor" diyen Djiku, "Herkes Galatasaray derbisini bekliyor. Kendi gururumuz için Galatasaray'ı yenmemiz gerekiyor. Galatasaray'ı yenmeye gideceğiz. Zor bir maç olacak. Kalan iki maçı en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz." sözlerini sarf etti.

🟡FENERBAHÇE HABERLERİ🔵

Görev geldiğinde elinden geleni yaptığını aktaran , "Herkesin iyi bildiği gibi çok fazla süre almadım bu sezon. Benim açımdan da zor. Ben çalışmaya devam ettim, takıma yardımcı olmaya çalıştım. Sahada bana inandıklarını gördüm. Ben de elimden geleni yapmaya devam ettim. Bana görev geldiğinde elimden geleni yapmaya çalıştım." ifadelerini kullandı.

BATSHUAYI: "DERBİDE KİMİN OYNAYACAĞINA İSMAİL KARTAL KARAR VERECEK"

Galatasaray derbisinde oynamak istediğini söyleyen Batshuayi, "Galatasaray derbisi çok önemli. Edin Dzeko da oynamak isteyecektir, ben de oynamak istiyorum. Herkes oynamak ister. Tek önemli olan şey Fenerbahçe'nin kazanması. Kimin oynayacağı yönündeki kararı İsmail Kartal verecek." dedi.

Sayfa Yükleniyor...