"Son maçlardaki düşmanımızı yendik!"

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink: Bu tür maçların mental olarak hazırlığı farklı. Son maçlardaki düşmanımızı yendiğimizi düşünüyorum. Tabii ki bunun kişisel güvenle de alakası var

NTV Spor 20.04.2016 - 22:10
"Son maçlardaki düşmanımızı yendik!"

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, İstanbul'da oynayacakları rövanş maçı için avantaj yakaladıklarını kaydetti.      

Riekerink, bu tür maçların mental olarak hazırlığının farklı olduğunu belirterek "Son maçlardaki düşmanımızı yendiğimizi düşünüyorum. Tabii ki bunun kişisel güvenle de alakası var. Sonuca bakıldığında gayet memnunum. Tabii ki her şey bitmiş değil, evimizde oynayacağımız 1 maç daha var. Kendi sahamızdaki maça çok büyük avantajla gittiğimizi düşünüyorum." diye konuştu.     
        
Oyuncuların maç seçtiği yönündeki yorumların sorulması üzerine Hollandalı teknik adam, şu ifadeleri kullandı:     

"Oyuncuların maç seçtiğine ilişkin fikre kesinlikle katılmıyorum. Belki tribünden baktığınız zaman böyle bir sonuca varabilirsiniz ama ben aynı fikirde değilim. Takım organizasyonu olarak biraz daha iyiyiz. 18 günde 4 maç oynadık. Futbolcuların işi kolay değil. Ben sezon başından beri 4'üncü hocayım. Onların buna adapte olması da kolay olmuyor, böyle değerlendirmek lazım. Geliştirilmesi gereken çok şey var. Örnek vereyim, Emre Çolak maç boyunca en çok koşan oyuncu. Çok daha akıllı koştuğu zaman etkili oluyor. Bugün bu işi yaptı, iyi performans gösterdi. Diğer maçlara göre biraz daha iyi organize olan bir Galatasaray vardı. Semih'i de sağ beke koyduk. Herkes burada oynayamayacağını,sağ bek olmadığı yönünde yorumlar yapıyordu. Bugün iyi performans gösterdi."     
        
Riekerink; Bilal Kısa, Snejider, Podolski'nin sakatlığına ilişkin bir soru üzerine, "Hem Bilal hem Snejider için sağlık ekibinden gelecek raporu bekliyoruz.  Sneijder, aynı yerinde ağrı hissetti, içeride buz bağlamışlardı. Hakan kırmızı kart gördü, bakalım nasıl ceza gelecek. Podolski'nin burnunda hafif bir açılma var." açıklamasında bulundu. 

Sayfa Yükleniyor...