Favre'den olumsuz yanıt!

Galatasaray'a İsviçreli teknik adam Lucien Favre'den olumsuz yanıt geldi.

NTV Spor 26.04.2016 - 15:04
Favre'den olumsuz yanıt!

Yeni sezonda takımın başına yeni bir teknik direktör getirmek isteyen Galatasaray'a Lucien Favre'den olumsuz yanıt geldi.

İsviçreli teknik adam, batı Avrupa'da bir takım çalıştırmak istediğini söyleyip sarı-kırmızılı yönetimin yaptığı teklifi reddetti.

Galatasaraylı yetkililer, daha önce de Favre ile temasa geçmiş, ancak deneyimli çalıştırıcı sezon devam ederken takımın başına geçmek istemediğini belirtmişti.

Sarı-kırmızılı yönetim, Mircea Lucescu ile de görüşerek Galatasaray'ın başına geçmesini teklif etti. Ancak Rumen teknik adam, Mayıs ayı sonunda daha sağlıklı bir yanıt vereceğini söyledi. Galatasaray yönetimi, bu cevabın üzerine Lucescu'yu beklemeye aldı.

Galatasaraylı yetkilere bir yandan da teknik direktör önerileri gelmeye devam ediyor. Alman ekolüne sıcak bakan sarı kırmızılılara Bernd Schuster, Felix Magath, Fiorentina'nın teknik direktörü Paulo Sousa ve Nice'i çalıştıran Claude Puel, Şili eski teknik direktörü Jorge Sampaoli gibi deneyimli isimler önerildi. Yönetim, kendi içinde yapacağı durum değerlendirmesinden sonra teknik direktör konusunu netleştirmeyi amaçlıyor.

Sayfa Yükleniyor...