"Keyif için gelmedim"

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılması yönünde karar alınan Özer Hurmacı, NTV Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Özer "Ben İstanbul'dan Trabzon'a sadece Trabzonsporlu olduğum için geldim" dedi.

NTV Spor 26.04.2016 - 21:22
"Keyif için gelmedim"

NTV Spor'a konuşan Özer Hurmacı kadro dışı bırakıldığı haberlerine isyan etti. Kimseyle bir sorunu olmadığını ve takımdan ayrı kalmak istemediğini söyleyen Özer, son antrenmanda sahaya çıkarak çalışmaların tamamında takımla birlikte yer aldı.

Konuyla ilgili konuşan Özer "Ben Trabzonsporluyum. Antrenmanlara çıkmaya ve elimden geleni takımıma vermeye devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

Sözleşmesinin 2 sene daha devam ettiğini hatırlatan Özer, "Bana henüz tebliğ edilen bir karar yok. Teknik ekiple ve başkanımız ile hiçbir sorunum yok. Ama evimden ayrılmaya da niyetim yok. Çünkü ben Trabzonspor'luyum. Para için burada değilim. Tek düşüncem Trabzonspor'un 10 numarası olarak futbolu burada bırakmaktır. Başka bir takımda değil" diye konuştu. 

"İstanbul'dan Trabzon'a keyfim için gelmedim" diyen Özer, bundan sonra da antrenmanlara çıkmayı sürdüreceğini vurguladı.

 

Sayfa Yükleniyor...