Luyindama'dan yönetime mesaj: "Geri dönmeye hazırım"

Galatasaray'ın eski stoperi Christian Luyindama kariyerine dair dikkat çeken ifadeler kullandı. Luyindama, yönetimin kendisiyle görüşmesi halinde Standard Liege'e dönmeye hazır olduğunu açıkladı.

Haber Merkezi - NTV Spor 04.05.2024 - 17:39
Luyindama'dan yönetime mesaj: "Geri dönmeye hazırım"

'ın 2018-19 sezonunun ara transfer döneminde 3 milyon euroya kiralayıp sezon sonunda 5 milyon euroya bonservisini aldığı Christian , 2023 sonunda Sarı-Kırmızılılara veda etmişti.

Ara transfer döneminde herhangi bir takımla anlaşamayan ve an itibarıyla boşta olan Luyindama, kariyer planlamasıyla ilgili Belçika basınından Walfoot'a açıklamalar yaptı.

Formda kalmak için fitness antrenörüyle çalıştığını belirten Luyindama, "İlk kez sözleşmesiz kalıyorum ama bu beni rahatsız etmiyor. Birçok oyuncu kariyeri boyunca benzer durumu yaşıyor" ifadelerini kullandı.

LUYINDAMA'DAN ESKİ TAKIMINA AÇIK KAPI

2017-19 yılları arasında forması giyen deneyimli stoper, eski takımına dönmeye yeşil ışık yaktı.

Luyindama, "Yöneticiler benimle iletişime geçerse görüşmeye açığım. İyi durumdayım, Standard benim evim. Harika vakit geçirdim ve hikayeye devam etmek için geri dönmem gerekirse bunu yapacağım" şeklinde konuştu.

Standard Liege formasıyla 2018 yılında Belçika Kupası sevinci yaşayan 30 yaşındaki Luyindama, Galatasaray'da 2 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupa zaferi yaşamıştı.

⚽️👉 HABERLERİ

Sayfa Yükleniyor...