"İnsanın tüylerini ürpertiyor"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 4-0'lık Kayserispor galibiyetini değerlendirirken "Ofansif ve defansif olarak her şeyi hemen hemen iyi yaptık. Futbol adına her şey mükemmeldi" dedi. Vodafone Arena'yı da öven Güneş, "Tribünlerin olumlu tarafları var. Zaman zaman olumlu katkılar insanın tüylerini ürpertiyor." dedi.

NTV Spor 30.04.2016 - 21:39
"İnsanın tüylerini ürpertiyor"

Şenol Güneş, 4-0'lık Kayserispor galibiyetini "Rakimizime baktığımızda çıkışta olan bir takımdı. Son haftalarda genelde böyle maçlar oynuyoruz. Yükselen takımlara karşı oynuyoruz. Zor maç oynayacağımız biliyorduk. Zorlukları aşacak bir takım olduğumuzu da biliyorduk. Her şey futbol adına mükemmeldi. Oynadıığımız oyun tribünü daha da hareketlendirdi. Ofansif ve defansif her şeyi hemen hemen iyi yaptık. Artılarımız çok fazlaydı. 4-0 bitti, daha farklı bitebilirdi. Gol yemeden 4 gol atmak bizi sevindirdi. Lig yarışında herkesin işi zor. Mühim olan sahaya çıkıp tatmin olmalı ve rakibinize oyunu kabul ettirmelisiniz" sözleriyle değerlendirdi.  

"İNSANIN TÜYLERİNİ ÜRPERTİYOR"
Taraftarı da öven Şenol Güneş, "Tribünlerin olumlu tarafları var. Zaman zaman olumlu katkılar insanın tüylerini ürpertiyor. Yeteneği olan oyuncunun coşkusunu artırıyor. Zaman zaman kulübeden sahaya ulaşırken zorluk çekiyoruz. Güzel bir hava var. Güzel bir stat ve iyi de bir takımımız var. Bu takım daha da iyi olacak. Bu yıl hem yarışıyoruz hem de Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak bir takım ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Öncelikle bu dönemi geçmemiz gerekiyor" diye konuştu.

"TÜRK FUTBOLUUN GELECEKTEKİ EN İYİ SANTRAFORU OLACAK"
Cenk'in attığı 4. golün ardından daha çok sevindiği yorumu üzerine ise tecrübeli teknik adam, "Golün hazırlığı kadar Cenk'in iştahlı olması da önemli. Cenk zaman zaman bunu yapıyor. Türk futbolunun geleceği için Cenk önemli bir futbolcu. Hiç bir futbolcu için sezon ortasında düşüncemi söylemem. Ama Cenk Tosun'un Türk futbolunun gelecekteki en iyi santraforu olacağını herkes biliyor. Genç bir oyuncu. Zaman zaman hakkındaki bütün söylemlere göğüs gerip, 'sana haksızlık oluyor' ifadelerini prim vermedi. Çok klas bir gol attı. İki ayağını müthiş kullanan bir futbolcu. Beş dakikada bile girse gol atması önemli. O niyeti önemli. O niyetinden dolayı Allah da yardım ediyor." ifadelerini kullandı.  

Mario Gomez'in kaçırdığı penaltı atışıyla ilgili Güneş, "Biz de penaltı atışlarını Mario Gomez ile Oğuzhan atıyor. Cenk de iyi kullanıyor. Mario skor itibariyle tercihini kullandı. Gol de kaçabilir. Penaltıdan daha bariz gol de kaçırdık. Geçen hafta daha fazla atmamız gerekirken 3 de gol yedik. O yüzden herkes haklı. Bu futbol içerisinde var. Olmayacak goler yiyebiliyorsunuz, geçen hafa 3 gol yedik ki rakibin 4 pozisyonu yok. Gomez atmadı diye tabiki üzüleceğiz. Ama önünde zaman var." açıklamalarını yaparak düşüncelerini aktardı.

Sayfa Yükleniyor...