1'ine onay 2'sine ret!

Ligde ve kupada şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de yeni sezon çalışmaları da devam ediyor... Takıma kiralık olarak dönecek futbolcuların durumları da netleşmeye başladı.

NTV Spor 04.05.2016 - 09:51
1'ine onay 2'sine ret!
Bir yandan ligde ve kupada şampiyonluk mücadelesi veren fenerbahçe bir yandan da yeni sezonun planlaması için çalışıyor. Takıma kiradan dönecek oyuncuların da gelecekleri bu anlamda netleşmeye başladı.

West ham United'ta kiralık oynayan Emmanuel Emenıke'nin Londra temsilcisinde kalması düşük ihtimal olarak görünüyor. West Ham formasıyla 10 Premier Lig maçında ilk 11'de başlarsa satın alma zorunluluğu şartıyla kiralanan oyuncu Premıer Lig'de 5 maça ilk 11'de başlayabildi. Zorunluluk opsiyonu şansının sona ermesiyle birlikte West Ham'ın Nijeryalı oyuncuyla yolları ayırmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bonservisi Fenerbahçe'de bulunan Emenike için gelen teklifleri değerlendirmeyi düşünen yönetim, şimdilik Nijeryalı oyuncuyu yeni sezon kadro planlamasına dahil etmiyor.

İki sezon önce Roma'ya satın alma opsiyonuyla kiralanan Salih Uçan da Türkiye'ye dönecek. Roma formasıyla Serie A'da fazla süre bulamayan Salih'in yeni sezonda sarı lacivertli formayla mücadele etmesi bekleniyor.

Bursaspor'da kiralık olarak oynayan Mıroslav Stoch da ilk etapta yeni sezon kadrosunda düşünülmüyor. Slovak oyuncu için gelecek teklifleri düşünecek sarı lacivertli yönetim, Stoch'u olası takas planlarına da dahil edebilir.

Sayfa Yükleniyor...