Trabzon'dan 4 maçlık cezaya Akyazılı itiraz!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Zeki Öztürk, Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar nedeniyle verilen 4 maçlık cezaya itiraz edeceklerini söyledi. Öztürk, cezanın onanması halinde, yeni statlarına taşınmalarının gecikebileceğini de ifade etti.

NTV Spor 04.05.2016 - 14:29
Trabzon'dan 4 maçlık cezaya Akyazılı itiraz!

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK), Fenerbahçe ile oynadığı maçta çıkan olaylar nedeniyle, Trabzonspor'a verdiği 4 maç seyircisiz oynama cezasına bordo-mavili ekipten itiraz geldi. Cezaya itiraz edeceklerini söyleyen başkan yardımcısı Zeki Öztürk, gelecek sezonun başında taşınmayı planladıklarını yeni statlarını seyircisiz açmak istemediklerini vurguladı. Akyazı Stadını görkemli bir şekilde açmayı hedeflediklerini dile getiren Öztürk; "Bu sezon 2 maçlık cezayı Avni Aker'de çekeriz. Görünen o ki 2 maçlık ceza da Akyazı'ya kalacak. Yönetim olarak henüz bir karar almadık; ancak 4 maçlık ceza onanırsa, muhtemelen bu cezayı Avni Aker'de tamamlarız. Yeni Stadımızda seyircisiz oynamak istemiyoruz. Hedefimiz Akyazı'da görkemli bir açılış ile maçlarımızı oynamak" dedi.

Akyazı Stadı'nın yeni sezona yetişeceği konusunda ümitli konuşan Öztürk; "Taraftarımız, 2010-11 yılından bu yana demoralize olmuş durumda. Doğal olarak beklenti içindeler. Bursaspor ve Konyaspor, tribünlerde yeni statlarıyla birlikte iyi bir hava yakaladı. Biz de böyle bir beklenti içindeyiz" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...