Tuzlaspor - Gençlerbirliği maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Trendyol 1. Lig)

Sezonun son haftasında düşme tehlikesi yaşayan Tuzlaspor, Gençlerbirliği ile karşı karşıya geliyor. Şanlıurfaspor, Adanaspor ve Tuzlaspor düşme tehlikesi yaşayan takımlar olurken Altay ve Giresunspor Trendyol 1. Lig’e veda etti. Son haftada, Şanlıurfaspor, Manisa FK'yi; Adanaspor, Teksüt Bandırmaspor'u ve Tuzlaspor da Gençlerbirliği'ni konuk edecek. Gençlerbirliği ise play-off iddiasını sürdürüyor. Peki Tuzlaspor - Gençlerbirliği maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin ekranlara geleceği kanal…

Haber Merkezi - NTV Spor 10.05.2024 - 11:33
Son Güncelleme: 10.05.2024 - 11:52
Tuzlaspor - Gençlerbirliği maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Trendyol 1. Lig)

’de heyecan Tuzlaspor - Gençlerbirliği maçıyla devam ediyor. Son hafta oynanacak kritik mücadeleyi Yasin Kol yönetirken yardımcılıklarını ise Ali Tuna ve Hüsnü Emre Çelimli üstlenecek. Tuzlaspor, ligde oynadığı son 5 maçta 2 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Gençlerbirliği ise sezonun son karşılaşmasına rahat çıkıyor. Ankara ekibi, öncesinde topladığı 50 puanla 9. sırada yer alıyor. Futbolseverler ise Tuzlaspor - Gençlerbirliği maçının ekranlara geleceği kanalı araştırıyor. Peki Tuzlaspor - Gençlerbirliği maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte, maçın programı…

?

Düşme hattını yakından ilgilendiren karşılaşmada Tuzlaspor, Gençlerbirliği takımını konuk ediyor.

Tuzlaspor - Gençlerbirliği mücadelesi 11 Mayıs Cumartesi günü saat 16:00’da başlayacak. Mücadele TRT Spor ekranlarından dönüşümlü ekranlara gelecek.

ÜÇ TAKIM KÜME DÜŞME HATTINDA

Ligde 3 takım son haftaya düşme ihtimaliyle girdi. Bitexen Giresunspor ve Altay'dan sonra lige veda edecek son ekip 35 puanlı ASTOR Enerji Şanlıurfaspor, 36 puanı bulunan Adanaspor veya 37 puanlı Tuzlaspor'dan biri olacak.

GENEL AVERAJA BAKILACAK

Son haftada, ASTOR Enerji Şanlıurfaspor, Manisa FK'yi; Adanaspor, Teksüt Bandırmaspor'u ve Tuzlaspor da Gençlerbirliği'ni konuk edecek.

Yarınki maçların ardından ASTOR Enerji Şanlıurfaspor ile Tuzlaspor'un puan eşitliğinde genel averaja bakılacak. Adanaspor ile ASTOR Enerji Şanlıurfaspor'un aynı puanda olması durumunda ise Şanlıurfa ekibi rakibini geride bırakacak.

Adanaspor ile Tuzlaspor'un puan eşitliğinde de sıralamayı genel averaj belirleyecek.

Son hafta öncesinde ASTOR Enerji Şanlıurfaspor'un "-7", Adanaspor'un "-18" ve Tuzlaspor'un "-12" averajı bulunuyor.

GENÇLERBİRLİĞİ'NDE HEDEF PLAY-OFF

Ligde son haftaya ellişer puanla giren Teksüt Bandırmaspor, Gençlerbirliği veya Boluspor'dan biri play-off'a kalacak. Teksüt Bandırmaspor'un Adanaspor'a, Gençlerbirliği'nin Tuzlaspor'a konuk olacağı son haftada Boluspor da Ahlatcı Çorum FK'yi ağırlayacak.


Sayfa Yükleniyor...