Eskişehir'de tehdit ve yalanlama!

Eskişehirspor'da Kamil Ahmet Çörekçi ve Engin Bekdemir yaşadıkları anlaşmazlıklar yüzünden menajerleri Leigh Cramer tarafından tehdit edildiklerini açıkladı. İngiliz menajer ise iddiaları yalanladı ve konuyu avukatlarına devrettiğini belirtti.

NTV Spor 04.05.2016 - 16:52
Eskişehir'de tehdit ve yalanlama!

Ligde kalma mücadelesi veren Eskişehirspor'da sular durulmuyor. Futbolcular Kamil Ahmet Çörekçi ve Engin Bekdemir'ın menajerleri Leigh Cramer hakkındaki açıklamaları bir anda gündem haline geldi.

Kamil Ahmet Çörekçi Fanatik Gazetesi'ne verdiği röportajda “Engin ile birlikte menajerimizden ayrılma kararı aldık. Yalan söylüyordu. Sonrasında bizi tehdit etmeye başladı. İngiltere'deki ailem tehlike altında. Bu işi için 1.95 boyunda kaslı bir adam tutup babamı rahatsız ediyorlar." ifadelerini kullandı.

Konu üzerine açıklama yapan Menajer Leigh Cramer ise son dönemde Kamil ve Engin ile kontrat konusunda hukuki sorunlar yaşadıklarını belirterek tehdit iddialarını reddetti. Konuyu avukatlarını devrettiğini belirten Cramer, birkaç gün önce yapılan son görüşmenin detaylarını da NTV Spor'a anlattı.

Cramer, "Pazar akşamı Eskişehirspor yöneticileri, Kamil'in babası ve ben bir tele-konferansta durumu değerlendirdik. Konuşulan konular Eskişehirspor'un ligde kalabilmesi için yapılması gerekenler ve oyuncuya gelen diğer kulüplerin ilgisini içeriyordu" diyerek durumu anlattı.

İngiliz menajer "Konuşmanın sonunda transfer konularını sezon sonunda konuşmak üzere rafa kaldırmaya karar verdik. Bu konuşmadan sadece 3 gün sonra neden medyaya böyle doğru olmayan haberlerin yer aldığını anlamakta güçlük çekiyorum. Bu durum sadece Eskişehirspor'a zarar veriyor" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...