Pereira'dan kupa rotasyonu!

Fenerbahçe ligin son maçına Sivas'ta çıkıyor. Sarı Lacivertliler, Medicana Sivasspor ile prestij maçına çıkacak. Ancak ev sahibi ekip ligde kalmayı amaçlıyor.

NTV Spor 18.05.2016 - 14:23
Pereira'dan kupa rotasyonu!

Spor Toto Süper Lig'de lig ikinciliği garantilenen Fenerbahçe son maçta Medicana Sivasspor ile karşılaşacak. Sivas'ta oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak.

Sarı lacivertlilerde teknik direktör Vitor Pereira sakatlıkları bulunan Simon Kjaer ve Nani'yi bu maçta riske etmek istemiyor. Galatasaray ile oynanacak kupa finali öncesinde hiçbir oyuncusunu sakatlığa kurban vermek istemeyen Vitor Pereira Volkan Şen'i oynatıp oynatmama konusunda da kararsız. Sarı lacivertlilerde sarı kart cezası bulunan Ozan Tufan ve ameliyat olan Volkan Demirel de bu maçta forma giyemeyecek.

Teknik direktör Vitor Pereira'nın bu maçta sakat ve cezalı oyuncuları da düşünerek kadroda birkaç değişiklik yapması gerekecek. Kalede Fabiano'yu kullanması beklenen Pereira savunmada ise Kjaer'in yokluğunda Bruno Alves ve Abdoulaye Ba'yı görevlendirecek. Pereira Nani'nin yerineyse sakatlığı düzelen Lazar Markoviç'i bu maça hazırlıyor.

Ev sahibindeyse teknik direktör Mesut Bakkal tüm planını galibiyet üzerine kurmuş durumda. Ligde kalabilmek için Fenerbahçe'yi yenmek zorunda olan Sivasspor, Gaziantepspor'un da yenilmesini bekleyecek. Diğer tüm ihtimallerde Sivasspor Spor Toto Süper Lig'e veda edecek.

Sayfa Yükleniyor...