Öncelik forvet ve ön liberoda!

Galatasaray yönetimi, 26 Mayıs'ta Fenerbahçe ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finalinin ardından gelecek sezonun planlamasını hayata geçirmek istiyor.

NTV Spor 18.05.2016 - 14:29
Öncelik forvet ve ön liberoda!

Öncelikle Muslera, Sneijder ve Podolski'nin durumlarını netleştirmek isteyen yönetim, yıldız oyuncuları takımda tutmayı amaçlıyor. Ancak gelebilecek resmi teklifleri de değerlendirmeye alacak sarı kırmızılılar, 3 yıldızın vereceği yanıta göre hareket edecek.

Transfer için Avrupa'da oyuncu izlemeyi sürdüren Galatasaray'ın önceliği ön libero ve forvet olacak. Sarı kırmızılı ekip, Melo'nun boşluğunu Donk ile doldurmaya çalışmış ancak Hollandalı oyuncu hayal kırıklığı yaratmıştı. Agresif ve takımı ateşleyebilecek bir ön libero arayan yönetim, hücumda da bir pivot santrafor ile kadroyu genişletmek istiyor. Burak Yılmaz'ın Çin'e transferinden sonra gol yollarında sıkıntı yaşayan sarı kırmızılılar, önümüzdeki yıl daha alternatifli bir kadro kurmak amacında.

Stoper konusunda da arayışlarını sürdüren Galatasaray, hava toplarına hakim ve topu oyuna sokabilen bir savunmacıyla o bölgede forma rekabeti yaratmak istiyor. Kiralık olarak takımda yer alan Denayer, sezon sonunda ayrılacak. Belçikalı savunmacı yerine iyi bir stoper ile takviye yapacak.

Sayfa Yükleniyor...