Kocaman'dan Terim'e serzeniş!

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş galibiyetinin ardından çarpıcı açıklamalar yaptı. Kocaman, A Milli Takım'ın EURO 2016 aday kadrosuna hiçbir oyuncusunun çağrılmamasını eleştirdi

NTV Spor 18.05.2016 - 22:10
Kocaman'dan Terim'e serzeniş!

Aldıkları galibiyeti "Bugün Beşiktaş'ı yendik ve ikinci yarının en başarılı takımı olduk. İkinci yarıda 40 puan toplamayı başaran oyuncularımı tebrik ediyorum" sözleriyle değerlendiren Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, A Milli Takım'ın EURO 2016 aday kadrosuna hiçbir oyuncusunun çağrılmaması gerekçesiyle Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e serzenişte bulundu.

Millilerin EURO 2016'daki şansıyla ilgili de yorum yapan Kocaman "Gruptan çıkma şansıyla dördüncü olma şansı arasında hiçbir fark yok. Bir fırsat bulursa finale de yükselebilir, kırılgan şekilde yakalanırsa gruptan da çıkamayabilir. Hiçbiri sürpriz olmaz. Milli Takım ve kulüp takımlarının birbirini yukarı çekmesi lazım. Umarım çok başarılı olurlar. Torku Konyaspor ligin ikinci devresinde sadece 8 gol yiyerek 40 puan topladı ama Milli Takım kadrosunda bir tane futbolcusu yok. Biz saygı duyuyoruz ama öbür taraftan da, öbür taraftan da..." diyerek Terim'e serzenişte bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında şampiyon Beşiktaş'ı 2-1 yenen Torku Konyaspor'un teknik direktörü Aykut Kocaman, siyah-beyazlı ekip karşısında kazanarak, çok başarılı götürdükleri ikinci devreyi iyi bitirmek istediklerini ve bunu da başardıklarını söyledi.  Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Kocaman, Spor Toto Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş'ı tebrik etti.     
        
Maça çıkarken Beşiktaş'ın motivasyonla ilgili birtakım problemlerinin olduğunu bildiklerini kaydeden Kocaman, "Beşiktaş karşısında kazanarak, çok başarılı götürdüğümüz ikinci devreyi iyi bitirmek istiyorduk. Bunu başardık" dedi.      
        
TRANSFER KONUSU
Kocaman, bir basın mensubunun "Transferde çok büyük beklentiler var. Nasıl bir politika izleyeceksiniz " sorusuna şu cevabı verdi:  

"Transfer karşıtı bir insan değilim, öyle bir algı var. Ben, yanlış transfer karşıtıyım. Bazı transferlerle mali problemi yeniden artırmaya yönelik hamleler yapılıyor. Problemler kapı ardına atılarak, geçiştirilecek zannediliyor. Sonra duvara çarpar gibi çarpıyorsunuz. Birkaç kulübün mali anlamda başına gelenlerin Konyaspor'un başına gelmesini istemiyorum. Takımımın ayaklarının üzerinde kalmasını istiyorum. Tabii ki, yönetimden transfer isteyeceğiz, hatta birkaç isim söyledik. Olursa olur, olmazsa aynı gücü koruyacağımızı bilmenizi istiyorum." 

Sayfa Yükleniyor...