Güneş'ten Gomez açıklaması!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, kiralık olarak geldiği siyah-beyazlılarda 26 gol atan ve şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Mario Gomez'in takımda kalacağına inandığını söyledi.

NTV Spor 21.05.2016 - 22:13
Güneş'ten Gomez açıklaması!

A Spor'a konuk olan Şenol Güneş "Mario Gomez kariyerli bir oyuncu ve iyi bir karakter. Bizde de mutlu ve takımda kalacağını düşünüyorum. Gideceğini düşünmüyorum. Gitmesinin de kendi açısından faydalı olacağına inanmıyorum" ifadesini kullandı.

Tolga Zengin'in Türkiye'nin en iyi kalecilerinden biri olduğunu ancak hala potansiyelinin altında performans sergilediğini ifade eden Güneş "Geçen sezon hem Tolga hem de Cenk Gönen travma geçirdiler. Kendi iç dünyalarında yaşadılar. Kalecilerimize bir güvensizlik vardı. Cenk ayrılmak istedi, o ayrılınca da bir kaleci almak zorunda kaldık. Ben Cenk'in Galatasaray'da Muslera'nın arkasında yedek olmasını istemedim. Ben izin vermedim ama gitmek istedi. Tolga Zengin, Türkiye'nin en iyi kalecilerinden biri ama bana göre yeteneğinin hala altında oynuyor. Müthiş çalışıyor. Lizbon'daki maç kötü olunca kaleci almak zorunda kaldık" dedi.

Gökhan Töre'nin Premier Lig şampiyonu Leicester City'nin Cezayirli yıldızı Riyad Mahrez'den daha iyi olduğunu öne süren Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş "İngiltere'de Leicester City'yi izledim. Gökhan Töre'nin Riyad Mahrez'den daha iyi olduğunu düşünüyorum ama eksiklerini tamamlamalı" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...