"Bundan daha büyük motivasyon kaynağı yok!"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira: Kariyeriniz bitince CV'nizde yazacak olan şey kazandığımız para değil kupalardır. Bence gerçek motivasyon budur. Finale kalmak bir hedef değildir. Kupayı kazanmak hedeftir. Bundan da daha büyük bir motivasyon kaynağı yoktur

NTV Spor 25.05.2016 - 19:20
"Bundan daha büyük motivasyon kaynağı yok!"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ile futbolculardan Gökhan Gönül, Antalya'da Galatasaray ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası finalinden önce basın toplantısı düzenledi.

Galatasaray ile zorlu bir maça çıkacaklarının altını çizen Pereira "Bir finale çıkacağız. Tek bir maç olacak. Bir taraf kupayı alacak. Bu finalin anlamı bizim için kupa demek. Buradan kupayla ayrılmak istiyoruz. İki kulüp arasında tarihi bir rekabet var; mücadeleci bir karşılaşma olacak. Umarım izleyenlere iyi bir gösteri sunarız ve maçı kazanırız" dedi.

Kupa kazanmanın futboldaki ana hedef olduğunu belirten Portekizli teknik adam "Her teknik adam ve her futbolcu için kariyerine kupalar eklemek en önemli motivasyondur. Kariyeriniz bitince CV'nizde yazacak olan şey kazandığımız para değil kupalardır. Bence gerçek motivasyon budur. Finale kalmak bir hedef değildir. Kupayı kazanmak hedeftir. Bundan da daha büyük bir motivasyon kaynağı yoktur" ifadesini kullandı.

Galatasaray'ın ligde başarısız bir sezon geçirmesinin kupa finali için bir kıstas olmayacağını vurgulayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira "Yarın ben karşımızda iyi oyunculardan kurulu ve kaliteli bir Galatasaray bekliyorum. Ligi tamamladıkları pozisyondan bağımsız bir rakip olacak sahada. Çünkü bu, bir final maçı. Eminim ki iki takım da elinden gelenin en iyisini yapacak. Mücadeleci bir Galatasaray ve mücadeleci bir maç bekliyorum. Umarım benim takımım da bu mücadeleciliği sahaya yansıtır. Takımımdan beklentim bu yönde" diye konuştu.

"MAÇIN ÖNEMİNİN FARKINDAYIZ"
Gökhan Gönül ise izleyenlerin keyif aldığı bir maç olmasını umduğunu söyledi. Gökhan "Rakibimiz Galatasaray'a saygı duyuyoruz. Onlar için bu kupanın Avrupa'ya gitme açısından ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Biz de kaçırdığımız şampiyonluğun ardından sezona bu kupayla veda etmek istiyoruz. Umarım bu iki kulübün ezeli rekabeti yarın da devam eder. İzleyenlerin keyif aldığı ve hak edenin kazandığı bir maç olmasını umuyorum" dedi.

Sayfa Yükleniyor...