"Şeref ve haysiyet yoksunusunuz"

Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül, sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Vitor Pereira ile tartıştığı ve bu nedenle 11'e alınmadığı yönündeki iddialara sert yanıt verdi.

NTV Spor 26.05.2016 - 20:21
"Şeref ve haysiyet yoksunusunuz"

Gökhan Gönül, ilk olarak sosyal medya hesabından sert bir açıklama yayınladı.

Deneyimli futbolcu, "İddia edildiği gibi hoca ile aramızda herhangi bir diyalog yaşanmadı. Yalan haber yapmaktan ne zaman vazgeçersiniz bilmiyorum ama; gerçekten şeref ve haysiyet yoksunusunuz. Forma kimsenin tapulu malı değil. Hoca kimi isterse onu oynatır" ifadelerini kullandı.

Karşılaşmadan önce yayıncı kuruluşa açıklamalarda da bulunan Gökhan Gönül "İnsanlar kafalarında ne yaşıyorlar, ne düşünüyorlar bilmiyorum ama hocanın oyuncu tercihlerini yargılamak futbolcunun haddine değil. Ben takım kaptanı olarak buradayım. Benim bunu yapma lüksüm yok, zaten böyle bir karaktere de sahip değilim. Ben çalışırım. Fenerbahçe forması kimsenin tapulu malı değildir. Hoca kime görev verirse o oynar. Daha ağırını da konuşacağım ama... Bu yazılanlara cevap vermeyince yazmaya devam ediyorlar. Cevap verince de prim yapıyorlar. Yorgunluğu bahane edecek son insanım. 10 hafta omzum çıkık top oynadım. Bir şeyi yazıyorsan 'iddia' demeyeceksin belgenle yazacaksın" ifadesini kullandı.

Gökhan Gönül'ün A Milli Takım kampından yorgun döndüğü gerekçesiyle Galatasaray derbisinde oynamak istemediği ve bu nedenle Vitor Pereira ile tartıştığı öne sürülmüştü.

Sayfa Yükleniyor...