Futbolculara dev prim!

Atletico Madrid ile Şampiyonlar Ligi finalinde karşılaşacak Real Madrid'de şampiyonluk primi belli oldu. Zaferin elde edilmesi halinde eflatun-beyazlı kulüp, tüm futbolcu ve çalışanlara 600'er bin Euro prim dağıtacak.

NTV Spor 27.05.2016 - 10:48
Futbolculara dev prim!

Lizbon'da kazandığı 10. Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunun yanına bir yenisini daha eklemek isteyen Real Madrid, deyim yerindeyse kesenin ağzını açtı.

Atletico Madrid ile San Siro'da kozlarını paylaşacak eflatun-beyazlı kulübün yönetimi, şampiyonluğun kazanılması halinde futbolculara çok ciddi prim ödeyecek. Real Madrid'e yakınlığıyla bilinen İspanyol Marca Gazetesi, Milano'da elde edilecek kupa şampiyonluğunun ardından futbolcu başına 600 bin Euro prim verileceğini yazdı.

Marca'nın haberine göre; sezon boyunca Şampiyonlar Ligi'nde aldığı süre ne olursa olsun, A takımda yer alan her oyuncu bu primi almaya hak kazanacak. Bununla birlikte kulüp çalışanlarına da 600 bin Euro prim verilecek.

Real Madrid, iki yıl önce Lizbon'da kazandığı 10. Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunun ardından 400'er bin Euro primi, futbolcu ve çalışanların hesabına yatırmıştı.

Sayfa Yükleniyor...