Liverpool'un gündeminde!

Önümüzdeki yıl Avrupa Kupaları’na katılamayacak Liverpool, Southampton'dan Sadio Mane’yi kadrosuna katmak istiyor. Kırmızılar, Senegalli oyuncu için 20 milyon Sterlin’i gözden çıkardı.

NTV Spor 27.05.2016 - 11:55
Liverpool'un gündeminde!

Önümüzdeki sezona daha güçlü bir kadroyla girmek isteyen Liverpool, transfer çalışmalarını sürdürüyor. İlk olarak Mario Götze ile ilgilenen Kırmızılar, Alman futbolcunun Bayern Münih'te kalmak istediğini açıklamasının ardından hedef değiştirdi.

Liverpool, iki yıldır Southampton forması giyen ve geçtiğimiz yılı 11 gol - 6 asistle tamamlayan Sadio Mane'yi gündemine aldı. Southampton ile 2018'e kadar sözleşmesi bulunan Senegalli futbolcunun bonservis bedelinin 20 milyon Sterlin civarında olması bekleniyor.

Jurgen Klopp yönetiminde sezonu 8. sırada tamamlayan, UEFA Avrupa Ligi'nde de final oynayan Liverpool, önümüzdeki yıl Avrupa arenasında boy gösteremeyecek.

Kırmızılar, daha önce Schalke'den savunma oyuncusu Joel Matip, Kızılyıldız'dan orta saha oyuncusu Marko Grujic ve Mainz'dan kaleci Loris Karius'u renklerine bağlamıştı.

Sayfa Yükleniyor...