"Kaybedenleri kimse hatırlamaz"

Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane, Şampiyonlar Ligi zaferinden sonra takımıyla gurur duyduğunu söyledi. Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone ise yaşadığı hayal kırıklığını paylaştı.

NTV Spor 29.05.2016 - 11:10
"Kaybedenleri kimse hatırlamaz"

Real Madrid, tarihinin 11. Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu Atletico Madrid karşısında elde etti. Eflatun-beyazlılar normal süresi 1-1 tamamlanan maçta seri penaltı vuruşları sonunda zafere ulaştı. Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane, maçın ardından yaptığı basın toplantısında çok gururlu olduğunu söyledi.

“Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak kolay bir iş değil. Çok çalıştık, mücadele ettik ve başardık. Çok mutluyum. Bu takımın başına geçme görevi bana verildiğinde gelecekten umutluydum. Her zaman pozitif davrandım. Harika oyunculara sahip bir takımın başında olduğumu biliyordum, o yüzden çok çalışarak istediğimiz başarıları elde edebilirdik. Biz de bunu yaptık. Oyuncu, antrenör ve teknik direktör unvanlarıyla Şampiyonlar Ligi sevinci yaşadığım için gurur duyuyorum.”

Atletico Madrid ile birçok zafere ulaşsa da Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırmayı başaramayan teknik direktör Diego Simeone ise maç sonunda yaşadığı hayal kırıklığı paylaştı;

"Oyuncularımı tebrik ediyorum. Ellerinden geleni yaptılar. Maçı kazanma şansımız vardı ama bunu değerlendiremedik. Kaybedenleri kimse hatırlamaz, 3 yılda 2 final oynayıp şampiyon olamamak bir başarısızlıktır. Şimdi bunu atlatıp yaralarımızı sarmalıyız" diye konuştu.

Tecrübeli çalıştırıcı, Atletico Madrid'deki geleceği hakkındaki soruya ise kesin bir yanıt vermedi.

 

Sayfa Yükleniyor...