Hareketlilik başlıyor!

Trabzonspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Teknik direktör Ersun Yanal ve yönetim transferleri kampa yetiştirmeye çalışıyor.

NTV Spor 20.06.2016 - 14:28
Hareketlilik başlıyor!

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk etap kampı için 3 Temmuz'da Slovakya'ya gidecek olan Trabzonspor, çalışmalara yeni kadroyla başlamak istiyor. Bordo mavililerde iç transferde bu haftadan itibaren önemli gelişmelerin yaşanması beklenirken, dış transferde de yoğun bir operasyon yürütülüyor.

Trabzonspor Yönetimi ve teknik direktör Ersun Yanal'ın ortak düşüncesi yeni transferleri mümkün olabildiğince Slovakya kampına yetiştirmeye çalışmak olunca planlama da bu yönde ilerliyor. Trabzonspor, 28 Temmuz'da Macaristan'da başlayacak olan ikinci etap kampına ise yapılacak tüm transferlerin de katılımıyla nihai kadro ile gitmeyi hedefliyor.

TEKLİFLER DEĞERLENDİRİLİYOR
Trabzonspor'un yeni sezonda kadroda düşünmediği sol bek oyucusu İshak Doğan için kulübe teklifler gelirken ve yönetim bu teklifleri değerlendirmeye başladı. Geride kalan sezonu Eskişehirspor'da kiralık olarak geçiren İshak Doğan için Süper Lig'in yeni ekibi Karabükspor da devreye girerken transferin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor. Bordo mavililerde kadro dışı bırakıldıktan sonra affedilen Erkan Zengin için gelen teklifler de yönetimin belirlediği düzeye ulaşması durumunda deneyimli oyuncu Trabzonspor'dan ayrılabilir.


 

Sayfa Yükleniyor...