Fenerbahçe sahaya indi!

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleşen ilk antrenmana Emenike ve Salih Uçan da katıldı.

NTV Spor 27.06.2016 - 11:29
Fenerbahçe sahaya indi!

Fenerbahçe sezonun ilk antrenmanını yaptı. Sarı-Lacivertliler'de kiralıktan dönen Salih Uçan ve Emmanuel Emenike de takımla çalıştı. Diego'nun İstanbul'a gelmesine rağmen izinli olması ise dikkat çekti.

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarına başladı. Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde buluşan Sarı-Lacivertliler'de teknik direktör Vitor Pereira takımla kısa bir toplantı yaptıktan sonra basın mensuplarına yeni sezon için başarılar diledi.

Antrenmana geçen sezonu başka takımlarda kiralık olarak geçiren oyuncular da katıldı. West Ham United'dan dönen Emmanuel Emenike ile birlikte iki yıllık Roma macerasını geride bırakan Salih Uçan da antrenmanda yer aldı.

Antrenmana milli takımlarda bulunan veya milli mesaiden sonra izin kullanan 7 isim; Nani, Miroslav Stoch, Simon Kjaer, Volkan Şen, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Şener antrenmana katılmadı... Çocuğu dünyaya gelen Josef özel izinle takıma katılmazken, İstanbul'a gelen Diego da izin alarak antrenmanda yer almadı. Sezon sonunda bel fıtığı ameliyatı geçiren Volkan Demirel ise salonda fizik tedavi çalışmalarına devam etti. Antrenman 21 yaşaltı takımından 9 futbolcu takviyesiyle yapıldı. Fenerbahçe'de sezonun ilk çalışması toplu olarak verilen takım fotoğrafıyla sona erdi.


Hazırlıklarını 2 Temmuz Cumartesi gününe kadar İstanbul'da sürdürecek sarı-lacivertliler, aynı gün Düzce'deki Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'ne gidecek ve çalışmalarına 9 Temmuz Cumartesi gününe kadar burada devam edecek.

Düzce'deki çalışmaların ardından İstanbul'a dönecek Fenerbahçe, bir günlük iznin ardından hazırlıklarını Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde sürdürecek.

Fenerbahçe, yeni sezonun ilk resmi karşılaşmasına ise 26 ya da 27 Temmuz tarihlerinden birinde Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında çıkacak.

FENERBAHÇE HAZIRLIK MAÇ PROGRAMI
3 Temmuz Pazar- Gostaresh Folad Tabriz (İran)(Topuk Yaylası)
6 Temmuz Çarşamba - SMS Iaşi (Romanya) (Topuk Yaylası)
9 Temmuz Cumartesi - Voluntari (Romanya) (Düzce Stadı)
16 Temmuz Cumartesi - Lyon (Fransa)(Şükrü Saracoğlu)
19 Temmuz Salı - Sparta Prag (Çek Cumhuriyeti) (Prag)

Sayfa Yükleniyor...