Southgate olumsuz yanıt verdi!

İngiltere Futbol Federasyonu, milli takıma yeni menajer arayışlarını sürdürüyor... Gündeme gelen isimlerden Gareth Southgate, teklife olumsuz yanıt verdi.

NTV Spor 30.06.2016 - 11:49
Southgate olumsuz yanıt verdi!

Roy Hodgson'ın istifa kararının ardından adı İngiltere Milli Takımı ile anılan Gareth Southgate, görevi kabul etmeyeceğini belirtti.

Halen 21 yaş altı milli takımını çalıştıran 45 yaşındaki menajerin, geçici olarak İngiltere'nin başına geçmek istemediği ve bu nedenle gelebilecek bir teklife "hayır" yanıtını vereceğini federasyon yetkililerine bildirdiği ortaya çıktı.

2018 Dünya Kupası Elemeleri'nin başlamasına kısa süre kala federasyonun sigorta olarak gördüğü Southgate'in olumsuz tavrı, büyük bir kargaşayı da beraberinde getirdi. İngiltere Futbol Federasyonu Başkanı Greg Dyke, İngiltere'nin başına kimsenin geçmek istememesini şaşkınlıkla karşıladığını dile getirdi.

Ada basını, Hodgson'ın yerine gelecek menajer adaylarıyla ilgili haberlerine de devam ediyor. Arsenal Menajeri Arsene Wenger ve Celtic Teknik Direktörü Brendan Rodgers'ın ardından gündeme gelen son iki isim Paris Saint-Germain'in eski çalıştırıcısı Laurent Blanc ile West Ham United Menajeri Slaven Bilic ile oldu. Ancak West Ham Kulübü, Bilic ile yolları ayırmayı düşünmediklerini açıkladı. Londra kulübünün başkanı David Gold, Hırvat menajerle çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Sayfa Yükleniyor...