Premier Lig | Aston Villa - Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Premier Lig’in 35. haftasında Aston Villa, Chelsea’yi konuk ediyor Mauricio Pochettino yönetimindeki Chelsea bu sezon beklentilerin uzağında kaldı. Unai Emery’nin çalıştırdığı Aston Villa ise gösterdiği performansla dikkat çekti. Ev sahibi takımda Ollie Watkins, Moussa Diaby, Douglas Luiz gibi oyuncuların performansı merakla bekleniyor. Peki Aston Villa - Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin ekranlara geleceği kanal…

Haber Merkezi - NTV Spor 27.04.2024 - 14:00
Premier Lig | Aston Villa - Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Taraftarlarına bu sezon hayal kırıklığı yaşayan Chelsea, topladığı 47 puanla 9. sırada yer alıyor. Aston Villa ise Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele edebilmek için sezonu ilk 4 sırada tamamlamayı hedefliyor. ’in sona ermesine kısa bir zaman kala hata yapmak istemeyen Unai Emery’nin öğrencileri, Chelsea karşısında kazanarak üç puana ulaşmayı hedefliyor. Chelsea son olarak ligde Arsenal’a 5-0 mağlup olmuşt. Aston Villa ise Bournemouth karşısında kazandı. Peki Aston Villa - Chelsea maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte, karşılaşmanın başlangıç saati…

ASTON VİLLA - CHELSEA NE ZAMAN?

Premier Lig’de gösterdiği performansla adından sıkça bahsettiren Aston Villa, 35. haftada Chelsea’yi ağırlıyor.

Aston Villa - Chelsea mücadelesi Villa Park Stadyumu’nda bugün saat 22:00’da başlayacak. Mücadeleyi İngiliz hakem Craig Pawson yönetecek.

Aston Villa - Chelsea maçı beIN Sports 3 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

ASTON VİLLA SON DURUM

Bournemouth galibiyetiyle moral bulan İngiliz ekibi, 4. sırada yer alıyor. Şampiyonlar Ligi’ne doğrudan katılmak isteyen Unai Emery’nin öğrencileri, Chelsea’yi taraftarının önünde mağlup etmek istiyor.

Aston Villa ligde oynadığı son 5 mücadelede sadece 1 kez mağlup oldu. Geride kalan haftalarda 34 maç oynayan Aston Villa 20 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 mağlubiyetle 66 puan topladı.

CHELSEA SON DURUM

Chelsea, Arsenal mağlubiyetini unutturmak için sahaya çıkacak. Ligde oynadığı son 5 karşılaşmada 2 galibiyet alabilen Pochettino’nun öğrencileri, Aston Villa galibiyetiyle moral bulmayı hedefliyor.

Chelsea ligde geride kalan 32 haftada 13 gaibiyet, 8 beraberlik ve 11 mağlubiyet aldı. 47 puan toplayan konuk takım 9. sırada yer alıyor.

Sayfa Yükleniyor...